– ZAGRLJAJI MIJENJAJU SVIJET NA BOLJE –

IZABERI DATI ONO ŠTO ŽELIŠ DOBITI i VJERUJ DA POSTOJI DOBRO U SVIJETU

Pozivamo vas da 14.02.2018. u Zagrebu, na središnjem gradskom trgu (Trg bana Josipa Jelačića) od 18.00-19.00h, a u organizaciji volontera Udruge Hoppipolla doživite socijalni eksperiment ipodijelite svoj zagrljaj sa slučajnim prolaznikom i na trenutak učinite svijet boljim mjestom. Ako želite i Vi dobiti ovaj neobičan poklon, budite otvoreni za dvostruko darivanje. Razveseliti ćete druge a i sebi priuštiti nezaboravan trenutak da ste nekome uljepšali dan. Otkrijte što se sve može dogoditi kada se povežete sa drugim ljudskim bićem jednom jednostavnom gestom davanja.

CILJ I MISIJA INICIJATIVE

Želimo potaknuti kulturu povjerenja, jednakosti, ravnopravnosti i pozitivnog načina razmišljanja. Ovom inicijativom promovirati ćemo ljudsku povezanost i potaknuti promjenu u pojedincu – u njegovoj jedinstvenosti da se sa jednim zagrljajem osjeća sretnije i da podijeli isti taj osjećaj još nekome u svom okruženju.

300×600 desni
ZAŠTO ZAGRLJAJI?

Dokazano je da su zagrljaji vrlo važni za našu fizičku i emocionalnu harmoniju.
Nama ljudima je potrebno 4 zagrljaja dnevno za preživljavanje, 8 zagrljaja dnevno da bismo se održali i 12 zagrljaja dnevno da bismo napredovali.

Stoga, otkrijte nešto novo o sebi ili o drugima. Za ovo iskustvo potrebno je izaći iz zone „sigurnosti” i probati vidjeti što se događa kada nesebično dajete nešto svoje, nešto intimno poput povjerenja i zagrljaja i to potpunom strancu i kako ćete se vi i ta osoba osjećati nakon toga. Dopustite sebi da se povežete sa strancem kroz ovu inicijativu. Važno je da ste dobronamjerni i spremni na različitost.

O UDRUZI HOPPIPOLLA

Udruga Hoppipolla nastala je iz želje da krećući od sebe, budemo promjena koju želimo vidjeti u svijetu. Senzibiliziramo javnost kroz kreiranje raznih inicijativa gdje kroz inspirirajuće priče, aktivnosti, ljubaznost i pozitivnost uključujemo zajednicu na dijeljenje iskustva.

Korisni izvori:

Video događaja iz svijeta:
(Grafton Street, Dublin)  https://vimeo.com/43006115
(Sondrio, Italija) https://www.youtube.com/watch?v=hN8CKwdosjE

FB Event u Hrvatskoj:  http://bit.ly/2o2akJT
Kontakt: [email protected] / Ruby O’Hara (091 112 0808)Prethodna objava03.03. Beograd – Radionica: Anksioznosti, napadi panike i fobije
Slijedeća objavaDa novac ne postoji, što biste radili?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here