Pozivamo vas na konferenciju

SUPERJUNACI BIZNISA

www.superjunaci-biznisa.com

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, organizira konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um i duh“, 14.03.2019.

Dođite i budite među prvih 100 lidera uspješnog vođenja!

atma.hr – 45

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao „tijelo, um i duh“. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

„Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima“, izjavljuje Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

Ukoliko ste se prepoznali u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva za Vas smo rezervirali sto raspoloživih mjesta na konferenciiji SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um i duh“ koja će se održati 14.03.2019., u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton s početkom u 9 sati.

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti.

Konferenciju moderira urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić koji je ujedno medijski pokrovitelj konferencije.

CIJENA KOTIZACIJE 400,00 kn + pdv

Cijena uključuje treće izdanje knjige „Izvan okvira“, priručnik o temeljnim načelima u životu i poslovanju, autorice Lee Brezar.

Karte su u prodaji putem web stranice www.superjunaci-biznisa.com.

atma.hr – 75RASPORED:

Registracija ▸ 9:00 – 9:30

9:30 – 9:40 ▸ Otvaranje konferencije, Josipa Celinić
▸ Pozdravni govor Lea Brezar, CEO Dhar media

9:40 – 10:40 ▸ Predavanje ▸ Tamara Kajari “Mentalni mir je neprocjenjiv”

10:40 – 11:40 ▸ Predavanje ▸ Irena Brbić „Transformirajte svoj život, pobijedite stres i energizirajte svoj um, tijelo i duh!“

11:40- 12:10 PAUZA ZA KAVU

12:10 – 12:25 ▸ Iz iskustva o dharmičkom menadžmentu ▸ Vedrana Prevendar, savjetnica za odnose s javnošću, Dhar media, razgovara Josipa Celinić

12:25 – 13:25 ▸ Predavanje ▸ Lea Brezar „Dharmički menadžment – načela ispravnog vođenja“

13:25 – 14:25 ▸ Okrugli stol na temu „Tijelo, um, duh“

14:30 ▸  Zatvaranje konferencije

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here