14, 06. u 19 sati u Europskom domu  u Zagrebu.

Charlie Hogg iz Australije, međunarodni je iskusni učitelj i praktičar meditacije, predavač i međunarodni duhovni coach više od 40 godina, Nacionalni je koordinator Organizacije Brahma Kumaris za Australiju.

Vjeruje da je meditacija izvanredno oruđe i tehnika kojom se može održavati mentalno, emocionalno i duhovno zdravlje pojedinca kao i globalno u svijetu u kojem se razina stresa, bolesti, tjeskobe i depresije neprestano povećava.

U posljednjih tridesetak godina putuje po svijetu i drži predavanja, seminare, reatrete i radionice o važnosti samopromjene pojedinca i važnosti meditacije kao stila života, koja može dovesti do velikih pomaka u riješavanju problema lokanih I globalnih zajednica..
Njegovo bogato duhovno iskustvo sigurno će nam osvježiti vlastite potrage za samoostvarenjem, samopoštovanjem i ljubavlju prema sebi, na što će se posebno fokusirati u svom predavanju.

Obavezne su prijave na 091 177 0550 ili na [email protected]
Prethodna objavaKupovanje predmeta vam ne može donijeti slobodu
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.06.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.