Zašto toliko volite stvari kad one nikada neće voljeti vas? Pita Tamara Kajari u svom priručniku „Ne daj hrpi da te iscrpi“.

atma.hr – 45

Ako se osjećate kao da su vam dani prepuni obveza koje vas ne ispunjavaju, slobodno vrijeme vam je luksuz, ako su vaši mentalni i fizički prostori prepuni nepotrebnih stvari, a život kompliciran i često kaotičan, ako se mučite s organizacijom i fokusom – potražite ovaj priručnik.

Pružite si priliku i otkrijte istinske uzroke osobne neučinkovitosti, stresa i nezadovoljstva i pridružite nam se na

promociji knjige „Ne daj hrpi da te iscrpi“
petak, 14.06.2019. –
Hoću knjigu,
Bogovićeva ulica 7 u 18:00 sati

O knjizi govore: Tamara Kajari, profesionalna organizatorica; Ljubica Uvodić Vranić, psihologinja; Lea Brezar, urednica.

Planiranje je temelj osobne organiziranosti. Samo malo razmišljanja unaprijed može znatno povećati kontrolu nad nizom stvari u životu i donijeti nezamislive uštede vremena i energije. Bolja kontrola nad vlastitim vremenom i vlastitom psihofizičkom snagom nije ništa drugo nego bolja kontrola nad vlastitim životom. Osjećaj koji vam takav život daje nemjerljiv je i zato svakako vrijedan truda. Gledajte zato na svoju organiziranost i vlastite organizacijske vještine kao na nužan i moćan alat za postizanje najvrednije stvari u životu, a to je vlastito mentalno zdravlje. Mentalni mir je neprocjenjiv.“, izjavljuje Tamara Kajari, profesionalna organizatorica.

Obaveza prema sebi i prema drugima nije izgorjeti, preopteretiti se, nego razumno rasporediti svoje snage i trajati. I tako poučiti i dati ne samo rezultate svojeg rada, nego pokloniti drugima svoj primjer, sebe kao model održivog razvoja.“, iz pogovora Ljubice Uvodić Vranić, psihologinje.

Tamara Kajari rođena je 1972. godine u Zagrebu, gdje i danas živi sa suprugom i dvjema kćerima. Nakon završetka studija ekonomije radi u različitim kompanijama, a 2016. godine osniva tvrtku za pružanje usluga profesionalnog organiziranja “SLAGALICA organiziranje” i završava edukaciju za profesionalne organizatore pri kalifornijskoj akademiji “Professional Organizer Academy” kod američke profesionalne organizatorice Cyndi Seidler.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here