Zašto toliko volite stvari kad one nikada neće voljeti vas? Pita Tamara Kajari u svom priručniku „Ne daj hrpi da te iscrpi“.

atma.hr – 45

Ako se osjećate kao da su vam dani prepuni obveza koje vas ne ispunjavaju, slobodno vrijeme vam je luksuz, ako su vaši mentalni i fizički prostori prepuni nepotrebnih stvari, a život kompliciran i često kaotičan, ako se mučite s organizacijom i fokusom – potražite ovaj priručnik.

Pružite si priliku i otkrijte istinske uzroke osobne neučinkovitosti, stresa i nezadovoljstva i pridružite nam se na

promociji knjige „Ne daj hrpi da te iscrpi“
petak, 14.06.2019. –
Hoću knjigu,
Bogovićeva ulica 7 u 18:00 sati

O knjizi govore: Tamara Kajari, profesionalna organizatorica; Ljubica Uvodić Vranić, psihologinja; Lea Brezar, urednica.

Planiranje je temelj osobne organiziranosti. Samo malo razmišljanja unaprijed može znatno povećati kontrolu nad nizom stvari u životu i donijeti nezamislive uštede vremena i energije. Bolja kontrola nad vlastitim vremenom i vlastitom psihofizičkom snagom nije ništa drugo nego bolja kontrola nad vlastitim životom. Osjećaj koji vam takav život daje nemjerljiv je i zato svakako vrijedan truda. Gledajte zato na svoju organiziranost i vlastite organizacijske vještine kao na nužan i moćan alat za postizanje najvrednije stvari u životu, a to je vlastito mentalno zdravlje. Mentalni mir je neprocjenjiv.“, izjavljuje Tamara Kajari, profesionalna organizatorica.

Obaveza prema sebi i prema drugima nije izgorjeti, preopteretiti se, nego razumno rasporediti svoje snage i trajati. I tako poučiti i dati ne samo rezultate svojeg rada, nego pokloniti drugima svoj primjer, sebe kao model održivog razvoja.“, iz pogovora Ljubice Uvodić Vranić, psihologinje.

Tamara Kajari rođena je 1972. godine u Zagrebu, gdje i danas živi sa suprugom i dvjema kćerima. Nakon završetka studija ekonomije radi u različitim kompanijama, a 2016. godine osniva tvrtku za pružanje usluga profesionalnog organiziranja “SLAGALICA organiziranje” i završava edukaciju za profesionalne organizatore pri kalifornijskoj akademiji “Professional Organizer Academy” kod američke profesionalne organizatorice Cyndi Seidler.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.