Foto: pixabay.comVODENJAK – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Ožujak 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmjene dojmova i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi Vodenjaka, u blizini senzualne Venere tijekom ožujka 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija djelovat će kao afrodizijak, probuditi strasti, a tijelo će snažno reagirati i donijeti vam nezaboravne osjećaje. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodenjaka, materijalni interesi utjecat će na veze.

Posao i novac

Trigon kojeg prave Jupiter, Velika Sreća, smješten u kući karijere Vodenjaka, i Sunce, smješteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspjeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dvije dekade ožujka 2018. godine. Ovo je jedan od onih perioda u godini kada se obećanja Jupitera ostvaruju i donosi vam rezultate zbog kojih ćete biti ponosni. Vaš uspjeh neće se svima svidjeti i neki će vam pokušati stati na put.

Pripazite s dogovorima iza zastora, posebno u drugom dijelu mjeseca! Osim toga, ožujak maksimalno potiče vaš intelektualni potencijal, donosi vam vrijedne informacije i sjajne ideje i povoljan je za pregovore.

Zdravlje i moral

Sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodenjaka, smještenim u vašoj 12. kući u periodu ste koji će trajati otprilike tri godine tokom kojeg ćete se morati više posvetiti svom zdravlju. Ovo vrijedi i za ožujak 2018. godine, posebno nakon 17. ožujka, kada se Saturnu pridružuje Mars. Ova kombinacija može donijeti skrivene bolesti, umor, pad imuniteta, krize i nezgode koje mogu ograničiti vašu slobodu kretanja. Inače, bit ćete odličnog raspoloženja u prvom dijelu mjeseca, ali kasnije se to može promijeniti.

Savjet

Upišite se na tečaj, naučite nešto novo, slikajte, radite ručni rad!

RIBE – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prvi tjedan ožujka 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može donijeti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prvog tjedna Venera i Merkur odlaze u sljedeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja mjeseca. Zadržat ćete osjećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. ožujka romantično ozračje iščezava i pravi mjesta za nešto drugačije ozračje – ljubavni život isprepliće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.Posao i novac

U prvom dijelu ožujka 2018. godine kuća karijere Riba začinjena je prisustvom Marsa. Vaše poduzetničke sposobnosti i odlike vođe, te borbenost izlaze na svjetlo dana. Treba vam cilj kojem ćete se posvetiti, a ako nedostaje Marsova energija može se manifestirati na nepovoljan način što može rezultirati nedisciplinom i problemima i problemima s nadređenima. Najvjerojatnije će se stvari poslagati same, jer je u Ribama Sunce (donositelj prestiža i dostojanstva) i pravi trigon s Jupiterom, Velikom Srećom.

Ovaj trigon donosi nove prilike, uspjeh i prosperitet. Stvari dobro izgledaju po pitanjima novca, ponajviše kroz prve dvije dekade, a možda i kroz zadnju dekadu iako bi moglo biti manjih prepreka ili odgoda.

Zdravlje i moral

U prvom tjednu ožujka 2018. godine bit ćete u zadivljujućoj formi: puni energije, živahni, prilagodljivi, optimistični i dobro raspoloženi. Takvo dobro stanje zadržat će se do 20. ožujka. Prve dvije dekade zapravo su najbolje za rješavanje potencijalnih zdravstvenih problema.
Zadnja dekada mjeseca može biti teža zato što vladar kuće bolesti Riba pravi kvadrat s Marsom i Saturnom. U tom dijelu mjeseca mogu se pojaviti zdravstvene poteškoće i zato pazite na sebe.

Savjet

Težite višem, jer došlo je vrijeme da napravite ili isplanirate nešto što ide iznad vaših trenutnih granica!

tarot-horoskop.com

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNema onoga kome ovo nije pomoglo: Najljekovitija tinktura svijeta – recept
Slijedeća objavaMuška narukvica Zaštitnik – Opsidijan, akvamarin i srebro
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.