Pozvamo vas sve da nam se pridružite na još jednom programu – Misterij vedskog zvuka – u utorak 15.05.2018. od 18:00 do 21:00 h u Udruzi “Boja Duše”, Put Firula 45, Split (voditelj: Ivana Rakuljić)

Program je namijenjen širenju svjesnosti meditacijom kroz zvuk, izgovaranjem odgovarajućih mantri. Ta vrsta meditacije se naziva Kirtan-yoga.

Slušna percepcija je mnogo važnija od ostalih jer zvuk daje mnogo plastičniju i dublju dimenziju istine od slike, mirisa itd. Misterij transcendentalnog vedskog zvuka je u tome što on ne priznaje materijalne barijere. Vibrirajući moćne vedske mantre i vi možete pokrenuti i probuditi duhovni aspekt u sebi te učiniti svoj život savršenim!!!

Program:

  • Kratko predavanje i upoznavanje s teorijskim dijelom
    Predavanje će održati Milivoj Popović – Mathurananda das, inače po struci Magistar kiparstva i inžinjer Računarstva, suvlasnik studija za Digitalnu grafiku i glazbenik. Ujedno je i vrsni poznavatelj vedske mudosti, praktikant bhakti yoga škole preko 20 godina u kojoj je 2007. g. dobio i inicijaciju od Bhaktivaibhava Swamija – učitelja gaudiya-vaišnavske škole.
  • Kirtan – praktični dio
  • Prasadam – “Food for Soul”
    Zakuska uz vegetarijansku duhovnu hranu uz mogućnost postavljanja pitanja

https://www.facebook.com/events/375584119605755/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.