Cilj radionice je upoznati obrasce koji se ponavljaju u zaljubljenosti. Na radionici ćete naučiti kako prepoznati obrasce u zaljubljenosti. Obično nismo svjesni da se u Animusu ili podsvjesnom muškarcu u ženi skrivaju određene skrivene namjere kojih žene nisu svjesne i obratno Nakon upoznavanja vaših obrazaca, u drugom dijelu radionice ćemo raditi na tehnikama koje pomažu u shvaćanju obrazaca.

Obično je malo poznato da se u podsvjesnim slikama idealnog muškarca ili žene skrivaju kompleksi koji mogu biti različiti. Primjerice, Krez kompleks: potreba za novcem i moći kako bi se osjećali superiorno u vezi. Kainski kompleks: povezan s ljubomorom. Ahilov kompleks: potreba da se sakrije naša krhkost. Brunildin kompleks u kojem naše partnere vidimo kao heroje. Eurostatov kompleks: potraga za stalnom pozornošću. Kompleks Antigone: potreba za brigom i zaštitom.

Kako vidimo, u zaljubljivanju se skrivaju mnogi obrasci koji nam stvaraju prepreke u odnosu, a da toga nismo svjesni. Bez osvještavanja ovih obrazaca teško je stvoriti kvalitetan odnos jer osvještavanjem ovih obrazaca mijenja nam se pogled i smisao ljubavi.
Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju to jyotish-indijsku astrologiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

Prijava: [email protected] M:098 767 428

https://www.facebook.com/events/487386611803130/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.