Jedinstvena radionica:

“REPROGRAM PRENATALNOG PERIODA”

atma.hr – 45

Voditeljica: Zoja Kiurski (Beograd)

Mjesto održavanja: Rijeka,
Milutina Barača 16/1, Udruga Balans

Subota 15.12. 2018. 10-18h
Nedjelja 16.12. 2018. 10-18h

Prijave u tijeku,
092/ 2858835, Melani

Da li na nekom životnom polju nailazite na nepremostive zapreke? Osjećate se kao da se vrtite u krug? Vaši napori ne daju zadovoljavajuće rezultate? Tretmani na koje idete ili tehnike koje radite daju slabe rezultate u određenom dijelu Vašeg života?

Ako je tako, onda je ovaj seminar upravo za Vas. Ključ je skriven u periodu prenatalnog razvoja, a Vi ćete dobiti sva potrebna teoretska i praktična znanja kako biste uvidjeli na koji način je svako od nas podešen na određenu vibraciju. Naučiti ćete upotrebljavati tehnike kojima ćete sa lakoćom promjeniti sve negativne utjecaje, obrasce i uvjerenja, što dovodi do transformacije cjelokupnog Vašeg bića i daljnjeg života.

Po završenom seminaru na kojem se započinje reprogram, polaznici samostalno nastavljaju rad na procesu, nakon čega reprogram mogu napraviti i svojoj djeci.

Koristi ovog seminara su:

  • Vraćanje osobne energije,
  • Iscjeljivanje traume rođenja,
  • Preuzimanje istinske odgovornosti,
  • Iscjeljivanje odnosa sa roditeljima,
  • Iscjeljivanje odnosa sa djecom,
  • Iscjeljivanje odnosa sa partnerima,

atma.hr – 45

Iz čega proizlazi materijalno obilje i napredak u svim dijelovima Vašeg života.

Seminar će se održati u Rijeci. Milutina Barača 16/I

Kontak telefon 092/ 285 8835, Melani Vuković Sušac,

Trajanje seminara je dva dana 15. i 16. 12.2018 od 10-18h

Seminar vodi Zoja Kiurski, trener duhovnog razvoja

Riječ voditelja:

Po zanimanju sam odgajateljica i učitelj a već dugi niz godina radim u području energo terapije. Sva znanja iz raznih energetskih tehnika i iskustva u radu sa klijentima kao i sa djecom i roditeljima bile su inspiracija za ovaj seminar.

Do znanja sam došla kroz težak životni put na kojem su se dešavale jako krupne i teške stvari. Ono što je pomoglo meni da iscjelim svoj život, svoju obitelj i odnose u njoj, da se uzdignem iznad izazove i na kraju živim ispunjen život želim prenijeti svakome tko želi da postigne isto. Uspjeh je logičan slijed ako znamo kako do njega doći. Ja nisam znala dugo vremena i razna učenja su mi bila potrebna dok nisam pronašla pravi recept. Sada taj recept znam i rado ga dijelim sa drugima i stojim kao podrška na njihovom putu. Iskustva klijenata sa kojima radim i onih koji su prošli ovaj program su toliko dobra da imam konstantnu motivaciju za dijeljenje ovog znanja. Ovo je moja životna misija, moj put.

Radujem me da se naši putevi križaju!

Cijena seminara je 1500 kn,a ako se uplati do 30.11. onda 1200kn

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here