atma.hr – 61
Napredni tečaj Samoozdravljenje & Dharma yoga s Kristijanom i Sandrom

Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju

I ove godine izabrali smo otok Silbu zbog toga što nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela kako bi omogućili rijetku egzotiku potpunog mira koja odlično odgovara yoga odmoru-povlačenju i stjecanju novih znanja. Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu, to je ekološki čist otok a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. Poznat je i kao otok kojeg vole umjetnici, pun je zanimljivih detalja a na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća. Šetnice i staze za duge šetnje su diljem otoka. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

atma.hr – 45

O programu:

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće! Kroz intenzivan rad na sebi imat ćete dovoljno slobodnog vremena za opuštanje, uživanje u morskim radostima i ugodno druženje!

– Samoozdravljenje “Praktična primjena samoiscjeljenja”: Lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost.

– Dharma yoga: Cjeloviti jutarnji program s kojim započinjemo dan i koji će vašu praksu yoge podignuti na novu razinu. Program uključuje yoga položaje, praksu pranayama i kriya (tehnike disanja i pročišćenja), iscjeljujuću yoga nidra, duboko opuštanje. Navečer je predviđen kraći yoga program.

– Radionice: Radionica vegetarijanskog kuhanja i pripremanja hrane, radionica mantra meditacije i tapkanja.

Voditelji programa: Kristijan Kolega (Kakudmi das) i Sandra Petra Pintarić

Kristijan Kolega (Kakudmi das) održava Seminare o Samoozdravljenju diljem hrvatske i susjednih zemalja kroz koje nesebično dijeli vedsko znanje i tehniku o Samoozdravljenju. Već je mnogo ljudi prošlo kroz njegove Seminare a Duhovni retreat donijet će vam posebno iskustvo kroz intezivna predavanja i radionice. U večernjim satima Kristijan će svirati ambijentalnu meditativnu muziku. Kristijan je vedski učitelj, iscjeljitelj i glazbenik. Izučava Vede od rane mladosti (preko 20 godina), prošao je i kroz monaški život kako bi se bolje posvetio intezivnom izučavanju vedske mudrosti i njene praktične primjene. Živio je desetak godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi i bio glazbenik/propovjednik (kirtan leader). Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema.

atma.hr – 61
Sandra Petra Pintarić je učiteljica joge sa dugogodišnjim iskustvom koja uči yogu od najeminentnijih yoga učitelja današnjice i redovno podučava preko 10 godina kroz satove yoge  i na Školi za učitelje. Svjetski je priznati senior učitelj Dharma yoge i mentorica mnogima. Uz nju ćemo na Silbi najveći fokus posvetiti dahu, duhu i srcu, njihovom međuodnosu i zaranjanjem u dublje nivoe svjesnosti kroz yoga vježbe tijela, daha, opuštanja i meditacije. Osmislila je zanimljiv program kojem se može prilagoditi bilo koji čovjek bez obzira na dob, sposobnosti i iskustvo u yogi a da bude zanimljivo svima. Sandra će vas voditi kroz vježbe Dharma yoge, tehnike disanja, dubokog iscjeljujućeg opuštanja, yoga nidre, tehnike pročišćenja i meditacije.

Smještaj i hrana:

Apartmani Luštre u samoj blizini mora s kapacitetom smještaja za 19 osoba. Smještaj je s više osoba u apartmanu što je uobičajeno na ovakvoj vrsti retreata te u skladu s pristupačnim cijenama. Svi apartmani su jako lijepi, uredni i ugodni. Jednokrevetne ili dvokrevetne sobe. Ako želite sami organizirati smještaj prema vašim potrebama javite se da se dogovorimo. Vegetarijanska/veganska hrana, uključuje doručak, ručak i večeru.

atma.hr – 45

Otok Silba:

Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu. Ekološki je čist otok bez pesticida, umjetnog gnojiva i otrovne zaštitne opreme. Silba je otok pješaka na kojem nema automobila, motora, čak niti bicikla. Na otoku je nekoliko restorana, kafića, trgovina, pošta, mjenjačnica i turistički ured gdje možete dobiti sve važnije informacije. Na otoku nema niti jednog hotela, te su turisti uglavnom smješteni u apartmanima. Na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća a šetnice i staze su uz more širom otoka. Kako na otoku Silbi nema automobila niti motora, potaknut je prijedlog da otok Silba dobije status parka prirode. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Veliko nam je zadovoljstvo ugostiti vas i ovog ljeta na predivnoj Silbi!

Prijave su u tijeku!

Popust na rane rezervacije do 1.travnja.

LINK za detaljne informacije o retreatu…

Naše web stranice:

www.dharmayogazagreb.com

www.samoozdravljenje.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here