Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo večer u društvu HH Swami Ananda Tirthe. Nakon Mostara, Sarajeva, Prištine, Skopja, Beograda i Zagreba Swami dolazi i u Split. Naziv predavanja je i više nego privlačan, a razumijevanje ove teme i više nego potrebno.

Čovjek i Tehnologija – čovjekov odnos s tehnologijom

Intrigantna priroda odnosa čovjeka i tehnologije.

Tehnologija. Voljeti je? Mrziti je? Prigrliti je ili je se bojati? Izgleda da nam je teško odlučiti kakav stav zauzeti prema tehnologiji. U svakom slučaju odnos je postojan.

Iz ovog predavanja možemo očekivati razborit pogled na gore navedenu temu, stimulirati razmišljanje koje bi produbilo naše koncepte i poimanje čovjeka, tehnologije, i njihovog odnosa.

*Predavanje je na hrvatskom jeziku
**Donacija za ulaz – 20 kn

16.03. u 19 sati
Hotel Park Split

Hatzeov Perivoj 3, 21000 Split, Croatia

O predavaču

Swami Ananda Tirtha urednik je magazina „16 krugova do samadhija.“  http://www.16rounds.com/

Rođen 1975. godine u Vodicama na obali Jadrana. Još od rane mladosti biva privučen filozofijom i duhovnošću. Kao monah živi od svoje 20. godine. Preselio u Los Angeles 1999. g. gdje aktivno sudjeluje u širenju duhovnog znanja, tehnika i meditativnih praksi. Preselio u San Diego 2004.g. Narednih godina sve više putuje, držeći predavanja na fakultetima diljem SAD-a, Azije, Afrike, Bliskog Istoka i Europe. U ožujku 2016.g. uzima odvojeni red života u gaudija vaišnavskoj duhovnoj tradiciji, čime dobiva titulu Swami. To je potpuna predanost asketizmu i idealima ljubavi prema Bogu, te nesebično i volontersko davanje duhovnog znanja svim ljudima bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeroispovijest, spol, rasu, socio-ekonomski status.

Prethodna objavaKad se žena razvede…
Slijedeća objava8 načina kako obrazovni sustav djecu čini glupom i depresivnom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here