Foto: Andrea Aron

Promotivna radionica sufijskog plesa u Zagrebu, 16.3.2019. u Češkom domu.

Upoznat ćete se sa suvremenim pristupom drevnoj tehnici Sufijskog plesa. Izražajni ples, dinamična meditacija, duboko istraživanje sebe, povezivanje s našom čistom esencijom, istraživanje svojeg unutarnjeg svijeta, Centriranje, balansiranje, otkrivanje svog skrivenog potencijala, put u podsvjesno i neistraženo…

atma.hr – 45

Dođite i istražite što vama predstavlja ova vrsta mističnog plesa vrtnje! Pronađite svoje osobno iskustvo, svjesnost i mudrost kroz ovu moćnu tehniku.

Kroz okretanje/vrtnju, ulazimo u djelovanje gravitacije i centrifugalnih sila. Suočavamo se sa izazovom i prelazimo svoja ograničenja na svim razinama – tijela, uma, osjećaja i duha. Stimuliramo svoju sposobnost za sakupljanje i očuvanje energije, za učinkovito kretanje prostorom kroz specifičnu arhitekturu tijela. Učimo svoj um da procesuira neuobičajene podatke koji još uvijek postoje u okolini, te tako razvijamo svoju tjelesnu, mentalnu i emocionalnu svijest. Usavršavanjem tehnike skidamo obrambene slojeve, rastvaramo svoja ograničenja i naučenu bespomoćnost, te tako oslobađamo svoju istinsku duh-dušu, spajamo se sa svojom pravom prirodom i potencijalom da živimo u autentičnom i radosnom postojanju.

Voditeljica: Iva Kavdanska, voditeljica i iskusna praktikantica osuvremenjenog Sufijskog plesa iz Sofije, po struci inžinjerka strojarstva.

Cijena za rane prijave do 9.3.2019. 150kn
Nakon 9.3. 200kn
Trajanje 19-21:30h
Max.broj polaznika 20
Kontakt: Maja 098 360-585, [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here