atma.hr – 45

Aktivna imaginacija je tehnika koju su koristile kulture antičke Grčke, Egipta, budizma, teozofije. Od Jakoba Böhmea do Swedenborga. Aktivna imaginacija je kao “organ duše”, zahvaljujući kojem čovjek može uspostaviti spoznajni i vizionarski odnos sa svojom dušom.
C.G. Jung je koristio ovu metodu u svojem radu s klijentima i pokazala se kao odlična praksa.

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako raditi s ovom tehnikom i kako je učiniti produktivnom u ODNOSIMA. Također, naučit ćemo i teoretske aspekte kako bi tehniku mogli raditi s razumijevanjem jer često ljudi izgube želju za radom jer nemaju podlogu, a ova tehnika je dobra po tome što je možemo provjeriti u svakodnevnom životu. I konačno, na ovoj radionici možete naučiti aktivnu imaginaciju koja će poslužiti u odnosima te kako da prepoznate ono što je vama važno u ljubavi.

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 25 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga.

info: mail: [email protected] M:098 767 428

Facebook event