Nakon “rasprodanog” termina u Studenom, i mnogo vaših upita, pripremili smo još jedan termin za DreamDance, freestyle meditativni ples, vjerojatno zadnji ovogodišnji. Čeka Vas izuzetan glazbeni set, i duboka meditacija uz zdjele na kraju programa. Dovoljno da ste na sedmom nebu danima 😉

Pozivamo Vas na program gdje ste savršeni samim svojim postojanjem, gdje je svaki Vaš pokret savršen i gdje se možete opustiti kako bi to savršenstvo zapamtili i primijenili slijedećih dana u “stvarnom životu”.

atma.hr – 45

DREAMDANCE JE – Meditativno vrlo intenzivno “slobodno” kretanje – plesanje (bez zadane koreografije). Pravi “shortcut” za spajanje sa samim sobom, osvještavanje svoje savršenosti i način da se osjetite svježe, razgibano, zadovoljno,…što je i prvi faktor da budete dovoljno opušteni da vam se lakše ispune snovi i misli budu fokusirane. Opuštenost i zadovoljstvo, uz zahvalnost, glavna su stanja potrebna da napredujete u bilo kojem smislu – Ljubavno, Poslovno, Zdravstveno…

Program se organizira periodično, samo onda kada voditelj osjeti spremnost i potrebu da podijeli trenutke plesa sa drugima. Upravo stoga je ovo iskustvo posebno.

“Ne volim previše pričati o programu jer želim izbjeći stvaranje “očekivanja”, a spontanost je vrlo važna prilikom prakticiranja ovog plesa. Dovoljno je tridesetak minuta zagrijavanja, laganih uputa i disanja, koncentriranja na sebe, prostor i glazbu, da doživite posebnu slobodu i apsolutni spoj sa samim sobom a ujedno i glazbom, kroz slijedećih 2-3 sata pokreta. DreamDance Vas zagrije, razgiba, opusti, oslobodi, i vrati vas tamo gdje spadate – u savršenstvo. Zvuk više nije pjesma, on je val koji jašete, osjećajući svaki svoj atom. Vaše poimanje glazbe i pokreta se mijenja. Pustite se čitanja i pitanja. Jednostavno – osjetite trebate li prisustvovati ovome” Pillot (voditelj)

nedjelja, 16.12. od 17h; Rijeka, dvorana MOKozala; Trajanje 90-120 minuta.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.