RADIONICA KUHANJA

URAVNOTEŽENI  VEGETARIJANSKI AJURVEDSKI OBROK

subota 16.12.2017. od 9:30 – 13:00
Kreše Golika 3, Zagreb

Ajurveda je više od sustava medicine koji služi prevenciji i liječenju bolesti, ajurveda je kompletna nauka o životu. Ona daje uputstva za način života kojim se postiže i održava najviša kvaliteta fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Ajurvedska kuhinja bogata je aromama kakve ni jedna druga kuhinja ne poznaje. Tu posebnost ona prvenstveno duguje začinima, koji osim što jelima daju različite arome također imaju i ljekovita svojstva. No potrebno je znati kada, koliko i koje začine upotrijebiti te kako ih dodati u jelo. O začinima i njihovoj uporabi, kao i o ostalim finesama ajurvedske kuhinje govoriti ćemo na ovoj radionici. Naučiti ćete kako pripremiti uravnoteženi, potpuni ajurvedski obrok, a na kraju ćemo sve to i degustirati! Naučiti ćete, a i sami napraviti beskvasno tijesto, ispeći čapati, parote pa čak i dose. Neka od jela će bit ii bezglutenska, nega veganska, tako da će se za svakoga naći poneštoOva radionica je najbolja za one koji tek počinju sa pripremanjem indijskih jela, kao i za one koji su iskusni u njihovoj pripremi.

Radionicu vodi Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski savjetnik. Već 10 godina održava radionice ajurvedskog vegetarijanskog kuhanja, priprema ukusnu vegetarijansku hranu za razne prigode i redovito produbljuje svoje znanje na putovanjima u Indiji i Europi.

Cijena radionice je 230 kn, detaljna skripta je uključena u cijenu.  Broj polaznika je ograničen, prijave primamo na [email protected] ili ispunjavanjem donjeg obrasca uz uplatu od 230 kn na račun Bioprotector d.o.o. Zagreb HR7223400091110343383.


PRIJAVITE SE OVDJE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Prethodna objavaKako pokrenuti dobru financijsku energiju? Feng shui savjetuje novčanik za vas!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.12.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here