Seminar će voditi Nicole Drakulič Trninić, instruktorica i aktivna članica europskog dijela neprofitne organizacije Foundation for Shamanic Studies.

45

Na osnovnom, iskustvenom seminaru/radionici sudionici se upoznaju sa core šamanizmom, univerzalnima ili skoro univerzalnima osnovnim metodama šamana, što je; mogučnost ulazka u nesvakidašnju realnost sa namjerom rješavanja problema i isceljivanja, stjecanja znanja.

Posobno mjesto na tom seminaru/radionici zauzima klasično šamansko putovanje, jedna od najzapaženijih vizionarskih metoda, koju je čovječanstvo koristilo u svrhu istraživanja skrivenih univerzuma, inače poznatih uglavnom kroz mitove i snove. Sudionici su, pomoču ravnomjernog bubnjanja i drugih tehnika za dostizanje šamanske svjesti, posvječeni u šamanska putovanja, pozvani da probude vlastite uspavane duhovne sposobnosti i ponovo pronađu svoju vezu sa Prirodom.

Temelj Osnovnog seminara Core šamanizma je knjiga Michaela Harnera ‘The Way of the Shaman’.

Datum seminara: 16. i 17.2.2019

Mjesto održavanaja seminara: Kuča Života, Vlaška ulica 81, Zagreb

Cijena seminara je 140,00 eur

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Za više informacija o programu i prijave šaljite e-mail na: [email protected] ,zovite 098/ 409093, Nicole Drakulič Trninić i pogledajte internetnu stranicu FSS:

http://www.shamanicstudies.net/
ili
http://www.homoludens.si/

Prijavite se ovdje Osnovni seminar Core-šamanizma

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.