Druženje, iscjeljivanje i osnaživanje s anđelima

Trodnevna serija Angel Bliss tretmana na daljinu

16.03.2018. (petak), 17.03.2018. (subota) i 18.03.2018. (nedjelja) od 21:30 do 22:15

Dragi prijatelji, pozivam vas da mi se pridružite na daljinu, iz udobnosti vašeg doma, u ovoj trodnevnoj seriji druženja, iscjeljivanja i osnaživanja s anđelima!

Osnažujemo se i iscjeljujemo energijom bezuvjetne božanske ljubavi koju kanaliram uz pomoć arhanđela, arhanđelica, uzašlih majstora i majstorica koji će se uključivati ovisno o potrebama grupe kao cjeline. Ovu divnu LJUBAV nećemo zadržati samo za sebe već ćemo ju proširiti po cijeloj planeti i svim ljudima ovoga svijeta jer SVI SMO JEDNO i iscjeljivanjem sebe ujedno iscjeljujemo i cijeli svijet.

Preporuka je da sudjelujete sva tri dana kako bi kumulativni efekt bio što bolji. Bez obzira na to što su grupni tretmani prvenstveno prilagođeni potrebama grupe po vremenu održavanja i ukupnom broju tretmana, svatko od nas će zasigurno dobiti ono što mu u tom trenutku najviše treba i što je za njegovo najviše dobro. Stoga se samo prepustite ovom procesu s punim povjerenjem i bez ikakvih očekivanja kako ga ne biste mentalno blokirali.

Više o Angel Bliss tretmanima, njihovom djelovanju i dojmovima klijenata možete saznati na http://kreativnicentardea.hr/angel-bliss/ i http://kreativnicentardea.hr/drugi-o-nama/.

O mojim povratnim dojmovima za svaki tretman grupnog iscjeljivanja, anđelima koji su sudjelovali i načinu na koji sam ja to vidjela, osjetila i doživjela moći ćete pročitati na https://www.facebook.com/kreativnicentardea/.

Seriju vodi Afrodita Mikić Marković, voditeljica Kreativnog centra DEA, strastveni energetski terapeut, anđeloterapeut i učitelj za dušu.

Afrodita je certificirana majstorica i učiteljica Usui reikija i Lightarian™ reikija, ovlaštena voditeljica programa duhovnog razvoja Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, certificirana praktičarka Theta Healing® metode, intuitivni medij od svoje 28. godine.

Prijave i dodatne informacije isključivo na e-mail: [email protected]

Cijena za seriju: 333 kn
Cijena za inozemstvo: 50 eura

Plaćanje: Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do 16.03.2018. po zaprimljenoj ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Prethodna objava17.-31.03. Zagreb – Radionice Ljubavi: Kako zavoljeti sebe kako bismo mogli voljeti druge
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 09.03.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here