Foto: pixabay.com

52
Razumijevanje sebe je manje vezano uz otkrivanje, ono ima više veze s podsjećanjem.

Jeste li ikada imali spoznaje kojima nisu prethodili izolirani trenuci i besmislena iskustva i slučajni odnosi koji se sklapaju kako bi se otkrili obrasci ili istina? Vjerojatno ne.

Pravi rad bilo koje vrste je jednostavno postajanje svjesnim onoga što je već istinito.

Bitna točka sustava psihološkog vodstva (vjerskog ili bilo kojeg drugog) je da se ne zamjenjuje vaše razmišljanje, piše Gostica. Umjesto toga, daju vam se alati za introspekciju, tako da sami možete shvatiti odgovore.

Kada si postavljate pitanja, jeste li razmišljali kako se kroz odgovore na njih povezujete sa svojim unutarnjim sustavom vođenja i vašom intuicijom?

Odgovori na ova pitanja su (doslovce) promijenili tijek mog života. Sada ih dijelim s vama. Dakle ovdje ispod su 16 najvažnijih pitanja koja ćete se ikada zapitati:

751. Što i tko je vrijedan vaše patnje?

2. Za što bi ste se borili kada biste znali da vas nitko neće osuđivati?

3. Što biste učinili kada biste znali da vas nitko neće osuditi?

4. Na temelju vaše dnevne rutine, gdje ćete biti za pet godina? Deset? Dvadeset?

5. Koga najviše volite i zašto?

6. Što ne želite da netko drugi zna o vama?

7. Koje su to stvari za koje ste mislili da nikada nećete savladati dok ste prolazili kroz njih? Zašto su se činile tako nepremostivima? Kako ste to uspjeli učiniti?

39

8. Koji su vaši najveći uspjesi do sada?

9. Što bi bilo previše dobro da bi bilo istinito, ako bi netko sjeo pored vas i rekao vam što iduće dolazi u vašem životu?

10. Od koje osobe iz vaše prošlosti još uvijek pokušavate zaraditi prihvaćanje?

11. Kada više ne biste trebali raditi, što biste činili?

12. Kojih su pet najčešćih stvari u vašoj svakodnevnoj rutini (osim osnova, poput prehrane i spavanja?)

13. Što želite umjesto tih pet najčešćih stvari?

14. Ako doista vjerujete da niste imali kontrolu nad nečim, prihvatili biste to kao činjenicu. Za koju situaciju dvojite da niste imali kontrolu nad njom? Koji dio vas čini da mislite ili se nadate nečemu drugačijem?

52
15. Kada biste prolazili kroz svoj dom i stavili ruku na svaku stvar koju posjedujete, koliko od tih stvari bi vas iskreno razveselilo ili umirilo? Zašto zadržavate ostatak?

16. Što vas najviše muči vezano za druge ljude? Što najviše volite vezano za druge ljude? Što vas najviše smeta na vama samima? Što najviše volite vezano za vas? (Kopajte dok ne vidite korelaciju).

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Prethodna objavaKada kritiziraš, preuzimaš lošu karmu onoga kome to činiš
Slijedeća objavaNevjerojatni ratovi koji se odvijaju u vašem organizmu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.