Kako vlada veliki interes za edukaciju NLP practitioner i puno je još vas koji biste o istoj željeli doznati više, idući tjedan ponovno organiziram besplatno predavanje Uvod u NLP! Predavanje će se održati u mom centru u četvrtak 17. 1. 2019. od 18:00 do 20:00 sati!

Kao i inače, prijave putem weba su obaveze jer u centru imamo ograničen broj mjesta! 😉

http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/uvod-u-nlp/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

atma.hr – 45

Neuro-lingvističko programiranje (NLP) je psihološko komunikacijski model koji objašnjava ljudsko ponašanje i omogućava promjenu tog ponašanja i mentalnih, unutarnjih procesa.

Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja i baš kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu s potrebama i trendovima.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, kao i za vođenje vlastitog businessa. Omogućuje napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva.

Koristi se za:

  • postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva);
  • donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja;
  • motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama;
  • stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja.

NLP je namijenjen svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. NLP daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, a pogodan je i za ljude koji se bave terapeutskim radom.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

atma.hr – 61
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vidimo se na besplatnom predavanju UVOD U NLP koje će se održati u četvrtak 17. 1. 2019. u Zagrebu od 18:00 do 20:00 sati.

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne. Možete se prijaviti putem maila na [email protected] ili putem web stranice:http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/uvod-u-nlp/

Lijep pozdrav,
Melita Manojlovic
Life i Business coach
www.melitamcoaching.com
e: [email protected]
t: 091 22 55 88 1
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.