Foto: pixabay.com

Dragi prijatelji,

Postavljamo mnoga pitanja kada smo u nedoumici vezano za ljubavne, zdravstvene, financijske ili druge poteškoće, a jedan od najlakših i najzabavnijih načina dobivanja odgovora je putem karata za duhovno vodstvo.

Na ovoj radionici možete naučiti kako raditi sa anđeoskim kartama i dobiti poruke i odgovore na Vaša pitanja.

Anđeli i Vile, naši duhovni pomagači uvijek pokušavaju stupiti s nama u kontakt kako bi nam bili potpora u mnogim situacijama.

Ana Kubla autorica je anđeoskih karata “Plamen Srca“, te najnovijih karata na našem prostoru – “Vilinske karte, vodič u svijet lakoće, radosti i ljubavi“.

S radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na radionici u Rijeci u subotu 17.03.2018. od 17:00 – 19:00h na adresi:
Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a/I, Rijeka.

Program vodi Ana Kubla, koja dugi niz godina komunicira sa Anđelima i Vilama i koja je mnoge ljude kanaliziranim porukama ohrabrila na putu u bolje sutra!

Rijeka, subota 17.03.2018. od 17:00 – 19:00 h
Cijena: 100,00 kn

Mjesto održavanja: Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a/I kat, Rijeka (Mjesni Odbor Sušak)

Prijava: [email protected] / 098 215 933 (sms ili poziv od 16:30 do 21 h)


MOGUĆNOST INDIVIDUALNOG TRETMANA

Poslušajte osobne poruke Vaših nebeskih vodiča i primite njihovu iscjeljujuću energiju.

Tema individualnog tretmana može biti neka situacija s kojom se suočavate, zdravstveni problem (u tijelu, umu ili duhu) te problematični odnosi, ali također i Vaš duhovni razvoj (što Vam vodiči poručuju o tome gdje se nalazite na svom duhovnom putu i što možete učiniti da ga poboljšate)

Ana o individualnim tretmanima koje radi:
„Uz pomoć Božanskih bića koja su mi dugogodišnji pratioci u radu, individualni tretman prilagođava se potrebama svake osobe. ” Struktura tretmana nije stroga ni unaprijed zadana, nego ju za svaki pojedini tretman određuju Bića Svjetlosti koja dolaze zbog pomoći koja je u tom trenutku osobi potrebna.

Radim s Uzašlim Majstorima, Anđelima, Jednorozima, Vilama, Zvjezdanim civilizacijama… ljepota ovakvog rada je u tome što ova Svjetlosna Bića znaju puno bolje od nas o tome što nam je potrebno radi iscjeljenja našeg tijela, uma i duha, te nam prilaze kako bi bezuvjetno i velikodušno pružili upravo takvu pomoć.U svome radu po potrebi koristim i vlastite anđeoske karte “Plamen Srca ” (karte za duhovno vodstvo)” a koje se mogu nabaviti po posebnoj cijeni.

Trajanje individualnog tretmana: cca 1,5 sati
Dostupni termini u Rijeci: 17. i 18.03.2018. po dogovoru
Tel: 098 215 933 / mail: [email protected]

POGLEDAJTE JOŠ……
Magnified Healing – sveta tehnika koja pruža mistično iskustvo komunikacije s višim razinama našeg Bića sve do Izvora Magnified Healing® je energetska tehnika koja nam omogućava jednostavno, ali ujedno i vrlo moćno iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj. Ana Kubla, jedna je od 14 velikih majstora Magnified Healing-a u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

Više na…. www.trueself.hr/Magnified-Healing-S37859

Prethodna objava18.03. Rijeka – Meditacija ispunjavanja želja: Zamolite svoje anđele
Slijedeća objavaU ovom himalajskom mjestu žene rade što im je volja: Ne udaju se, imaju ljubavnika koliko žele, novac i vlast!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.