GDJE: Nuvens Yoga Centar, Zagrebačka cesta 156b, Zagreb
KADA: 17.03.2019. od 17.00.-20.00. sati
PREDAVANJE JE NA BAZI DONACIJA.

45

Edukativno praktično predavanje sa temama ĐJOTIŠ, VEDSKA ASTROLOGIJA i VASTU, NAUKA O STANOVANJU I GRADNJI te kako nam ovo znanje može donijeti svjetlo i sklad u naše živote. Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života.

Prvi dio predavanja, ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te vidjeti kako je sve povezano a sa ciljem naše evolucije.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život.

O predavaču:

Margito Jušić građevinarstvom se bavi od 1994. godine, a 1996. godine ulazi u svijet izučavanja i osvještavanja prirodnih stvari i raznih tehnika za podizanje razine svijesti. Tu su bile transcedentalna meditacija, reiki, hata yoga, tečaj istine, kriya yoga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska yoga, pet ritmova, NLP-i drugo s čime se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

45

2010. godine započinje izučavanje vastua i odmah nakon toga đjotiša kod učitelja Ignaca Perasa. Dalje izučavanje prolazi kod drugih učitelja iz Hrvatske i Indije. U sklopu svega je i putovanje te izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu su naravno, i stotine knjiga vezano uz đjotiš i vastu te ayurvedu koju koristi uz sve ovo. 2015. godine otvara tvrtku MALI GANEŠ koja se bavi isključivo đjotiš i vastu savjetovanjima te projektiranjem i gradnjom po vastu prirodnim principima, u Hrvatskoj i Europi.

Unazad više od 8 godina te puno konzultacija sa klijentima i analiza životnih i radnih prostora dalo mu je dublji uvid u odnos VREMENA (đjotiš) i PROSTORA (vastu) te kako oni djeluju u međusobnoj interakciji i ispreplitanju kao i kako sačinjavaju samu srž našeg života.

Uz pisanje za informativne listove i portale sada su na redu pripreme za cjelovitu knjigu VASTU, nakon toga i ĐJOTIŠ, a također je u pripremi i škola.

Kontakt: [email protected]; web: www.maliganes.hr: facebook: www.facebook.com/maliganes

Predložena donacija: 50,00kn

Obavezne prijave na:

[email protected]

ili

099 6754 175

Dobrodošli!

https://www.facebook.com/events/2119793394763959/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.