Novac je svojevrsna roba za koju se može kupiti svaka druga roba. Novcem se raspoređuju i razmjenjuju svi proizvodi ljudskog rada.

Konstalacije nam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođemo do uvida o tome u kakvom smo mi odnosu s novcem. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema novcu, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Vrlo jednostavna definicija novca naizgled nije sukladna onome što mi o novcu mislimo, kako ga doživljavamo, kakvu moć mu pridajemo i na kraju krajeva , koliko ga uopće imamo/nemamo. U stanju smo dovesti u red gotovo sve odnose, ali onaj sa novcem u većini slučajeva nekako najviše “pati”. Ponekad smo i toliko usredotočeni na isti (bilo da se radi o imanju ili neimanju)da mislimo kako bismo samo da ga “imamo” imali sve i da bi sve naše potrebe bile zadovoljene. Istina je da je novac samo (još) jedan oblik energije, i da je kao sve sa čime dolazimo u kontakt, dio nas, gradi nas, i oblikuje, poput i svih ostalih odnosa

Poznata je rečenica da je “vrijeme novac”. Prištedite si vrijeme i dođite prije do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate na ožujskoj Radionici Konstelacija u Zagrebu , sa temom: JA I NOVAC.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaše probleme/odnos sa novcem sa jednog drugog, širog aspekta. Želimo li moći primiti novac, moramo biti otvoreni za njega i priznati ono što jest.

ZAGREB, Nedjelja 17.03.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite: PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email [email protected]
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.

O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,

Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Prethodna objavaZnanstvenici dokazali čudesan efekt: Kada vas uhvate nervoza i očaj, trebate samo učiniti OVO!
Slijedeća objava7 znakova da je muškarac zaljubljen: S prvim “obilježava” teritorij
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.