Danas, 17. 10. 2020. je vrhunac jednog snažnog udara kozmičke plazme i ostalih vrsta kozmičkih valova koji su počeli prije 2 dana. Taj današnji val, koji se osjeća više dana je jedna vrsta “probe” za onaj glavni val o kojem se već duže govori i za koji mnogi tvrde da će biti 21. 12. 2020.

atma.hr – 78
Mnogi pitaju treba li se opirati nagloj potrebi da se legne ili spava? Odgovor je – NE TREBA SE OPIRATI. Ja sam danas izabrala da se oduprem, ali je u takvim trenucima najbolje poslušati svoje tijelo, a evo i zašto:

Tijelo osjeti nagli zamor (onaj slatki) jer s ovim kozmičkim strujanjima dolazi ogroman broj informacija, a valovi sami po sebi utječu na našu samu DNK strukturu, a kamoli na “ostatak” naših fizičkih tijela. No, tu je fizičko tijelo najmanji problem. Naime, sve što smo znali o sebi sada se iz temelja mijenja. Ne podliježe promjenama samo fizičko tijelo, već sva naša energetska tijela koja čine auru, a pomoću kojih smo povezani s drugim dimenzijama i svjetovima.

Mijenjaju se naše emocije, a one koje treba očistiti, sada isplivavaju vani. Svako od vas je doslovce hodajući svjetlosni agregat koji proizvodi energiju, ali je isto tako i prima, pa je time ujedno i transformator.

Pošto se sada sve ubrzalo, sva naša tijela prisiljena su sve brže procesuirati promjene koje nam donose ova zračenja iz Centralnog duhovnog sunca naše galaksije.

Pošto većinu toga ne možemo detektirati našim vanjskim osjetilima, ne preostaje nam drugo nego da izoštravamo naša unutarnja osjetila, i slušamo svoju intuiciju.

Naravno, sve dok ne razvijemo toliko unutarnji vid i sluh da možemo doslovce vidjeti što se događa s našim tijelima.

atma.hr – 75Što se događa?

Svi nama danas poznati sistemi upravo prolaze kroz velike promjene jer se Zemlja stalno bombardira jakim kozmičkim zracima koji potječu iz jezgra galaksije. Jezgro galaksije, poznato kao centralno Sunce, nalazi se u centru galaksije Mliječni put, u sazviježđu Strijelca. Moćna crna rupa, kako je nazvana našim jezikom, nedavno je aktivirana i ima cikličnu masovnu aktivnost zbog koje cijeli svemir vibrira sve više i više.

Eksplozija ovih kozmičkih zračenja visoke frekvencije koji stižu i na Zemlju mijenja i visinu Šumanove rezonance od 40 pa do preko 100 herca i uzrokuje promijenjeno stanje ljudske svijesti, što je već očigledno na događanjima čiji smo svi svjedoci.

Točna donja granica pete dimenzije počinje s 40 herca, a gornja granica završava na 100 herca i dosad smo imali upravo takve oscilacije. Ove oscilacije su za sada povremene i zadržavaju se u nekom kraćem intervalu.

Da se razumijemo, dimenzija nije fizičko mjesto nego stanje svesti koje se manifestira kao shvaćena stvarnost, a mnogi je tako i shvaćaju. Ova nova superiorna dimenzija realnosti koja se manifestira na ovom svijetu upravo u sadašnjim trenucima i to povremeno, u stvari je ono što se zove novom Zemljom.

To je zlatno doba koje se očekuje milijunima godina, to je nova era svjetlosti za čovječanstvo, doba Vodenjaka, vrijeme ogromnog napretka čovječanstva.

atma.hr – 78
Kozmička vrata će se otvoriti 21. 12. 2020 (ovo je približan vremenski okvir jer mora što veći broj duša biti svjestan događanja koji nam se upravo događaju pred očima) i najmoćniji, nezaustavljivi protok u povijesti svjetlosnog dometa od 40 herca će krenuti i kroz nebo slobodno teći širom planete.

Ova nova era čovječanstva donosi realizaciju našeg pravog božanskog Ja. Ostvarit ćemo stanje duhovnog savršenstva u kojem su sve dobre stvari moguće. Mnogo puta smo dolazili ovdje na planetu Zemlju da se pripremimo za ovaj trenutak, zadržali smo nadu, uz velike nevolje, a sada naša povratna karta za dom dolazi u naš pravi dom slave i sreće.

Da ne bude zabune, ovaj termin nije precizan i u mnogome zavisi od broja probuđenih duša jer nijedan naredni proces ne može nastupiti prije završetka prethodnog.

Pleme galaktičke federacije i Događaj / Jasna Luminus

45 SAL RACHELE – MISTERIJA VREMENA

Sal Rachele: MISTERIJ VREMENA

Jesu li tajne života skrivene unutar misterija vremena?

Što je vrijeme? Zašto je tako važno uzdići se iznad satnice i kalendara?

Unutar nas nalazi se ključ za Kreaciju. Mi smo majstori vremena i prostora, ali smo to zaboravili. Namjera ove knjige je da nam pomogne prisjetiti se vlastite veličanstvenosti. U drugom dijelu knjige upoznajemo moćnu novu tehniku koja je već transformirala živote nekoliko tisuća ljudi.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here