atma.hr – 45

Zodijak se sastoji od 27 grupa zvijezda, sazviježđa, koja nazivamo Nakshatre ili Lunarna prebivališta, jer je Mjesecu potrebno približno jedan dan (24 sata) da prođe kroz jednu nakshatru te za približno mjesec dana obiđe cijeli zodijak. Nakshatra na sanskritu znači ono što je neuništivo. Svaki od dvanaest horoskopskih znakova u sebi ima 2 ¼ nakšatre.

Na ovoj radionici naučiti ćete mitologiju koja stoji iza znanosti o Nakshatrama i simboliku i obilježja svake Nakshatre.

O predavaču:

Nikola Žuvela Jyotishem se bavi od 2000.g te objavljuje mnoge članke o Jyotishu i istočnoj psihologiji. Danas uz jyotish savjetovanja i individualnu terapiju, podučava tehnike meditacije, održava radionice o odnosima i samopouzdanju, kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi na kojima se rješavaju obrasci koji dovode do prekida veze ili problema na poslu, te uvid u jyotish natalnu kartu. Objavljene knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u fi lozofi ji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu i O ljubavi…

Datum: Nedjelja 17.11.2019.
Prijave: Telefon: 098 767 428 E mail: [email protected]
Adresa: Trnac 47
Vrijeme: 10 – 15 sati
Cijena 270kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here