Licencirani bioterapeut Davor Kos održati će terapije bioenergijom po metodi Zdenka Domančića u Osijeku, Kozjačka 76, od 17.05. do 20.05. s početkom u 17.00 sati.

Terapije su namjenjene za sve dobne uzraste bez obzira imate li težih oboljenja ili vam treba malo energije.

Bioterapija je potpuno prirodna i bezopasna metoda, a iznimno transparentna. Kombinacijom raznih tehnika terapeut tretira pacijenta pokretima ruku koje imaju za cilj dovođenje energetskog biopolja u ravnotežu što omogućuje tijelu da pokrene proces samoiscjeljenja. Tijekom terapije, terapeut ne rabi pomoćna sredstva: kreme, ulja, visak, već se koristi isključivo pokretima ruku terapeuta, a postupci su usklađeni zdravstvenim problemima koji su opisani u medicinskoj dokumentaciji.

Terapije se rade u grupama, ali svaki pacijent pristupa terapijama pojedinačno, na način prilagođen njegovom zdravstvenom stanju i problemima.

Terapija traje četiri dana u nizu, i može se ponavljati koliko Vi želite.

Istovremeno, iscjeljujuća energija širi se prostorom i iscjeljujuće djeluje na sve prisutne u prostoru. Upravo zbog toga je dobro prije ili poslije terapije ostati sjediti u prostoriji još neko vrijeme.

Pacijenti uglavnom svjedoče da se drugačije osječaju, da osjećaju blagu toplinu, trnce ili ugodnu opuštenost. Vrijeme trajanja terapije u prosjeku je dvadesetak minuta, a ovisno o stanju i dijagnozi pojedinog pacijenta može trajati i nešto duže.

Na terapije pacijenti najčešće dolaze u odjeći u kojoj se osjećaju najugodnije. Zbog ograničenog broja pacije obavezno je rezervirati termin terapija.

Termin možete dogovoriti svaki dan na mobitele 098 540 325 I 091 50 60 137

www.bioenergija-bioterapije. com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 08.05.2017.
Slijedeća objavaZahvalnost kao način života: Kako zahvalnost može promijeniti vaš život
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.