RADIONICE LJUBAVI – kako zavoljeti sebe kako bismo mogli voljeti druge

Održavati će se od 17.-31.ožujka od 17-19 h u prostoru MO Kralj Petar Svačić, Preradovićeva 29, zagreb.

Na  RADIONICAMA LJUBAVI naučiti ćemo upravo to najvažnije – kako prihvatiti i zavoljeti sebe – bez ikakvih uvjeta, bez ikakvih izvanjskih (naučenih i stečenih) faktora..

Naučit ćemo prihvatiti sebe takve kakvi smo ovog trenutka, otkriti svoje skrivene, podsvjesne ljubavne  kapaciteta.

Otkrit ćemo koliko nas i danas poražavaju stare navike razmišljanja o ljubavi – klišeji, dogme i iluzije – i osvjestit ćemo sve njih.

Mnogi  od nas  i dalje vjeruju u mit da negdje postoji netko tko je naša  bolja polovica. Ta paradigma pretpostavlja da smo sami nepotpuni i da nam treba partner da nas učini cjelovitima, što nas dovodi do  unutarnjeg dojma vlastite nedostatnosti koji stvara osjećaj praznine, oskudnosti i samopredbacivanja.

Zbog takvih osjećaja tragamo za partnerom koji će popuniti

te praznine. No, velika je  ironija da je taj osjećaj oskudice koji nas nagoni u potragu za ljubavlju isti onaj koji sprječava ljubav da procvjeta.

Pravu ljubav privlače oni koji je  djele, a odbijaju je oni koji je  očajnički traže u drugima… Ja trebam – stvara efekt vakuuma koji nas prisiljava da ugrabimo, ščepamo, priljepimo se i konzumiramo. Ja volim sebe – stvara otvorenost koja nam omogućuje da istražujemo  promišljamo i oblikujemo vezu koju želimo.

Samo kad djelujemo na temelju toga što smo cjelovita osoba, možemo pronaći ljubav zasnovanu na poštovanju, prihvaćanju, dijeljenju i užitku. Ne na potrebi.

Voditeljica radionica: Lidia Černi, certificirani life and spiritual coach, Center of Exellence London, članica International Alliance of Holistic Therapist, certificirani hipno-terapeut UK Hypnosis Academy, predavač, voditelj brojnih radionica samorazvoja i osobne izvrsnosti, novinar, urednik…

Cijena radionice je 150 kuna.

Prijave su obavezne na 097 6830310 ili na [email protected]

Radujemo se Vašem dolasku

Prethodna objavaTest NAJLJEPŠI PRSTEN otkriva ženski karakter – Nama je pogodilo!
Slijedeća objava16.-18.03. Zagreb – Druženje, iscjeljivanje i osnaživanje s anđelima / Trodnevna serija Angel Bliss tretmana na daljinu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.