Foto: pixabay.com

Dragi prijatelji, 18.03.2018. pripremili smo radionicu i meditaciju Ispunjavanja želja, na kojoj ćemo pozvati Anđele i Arkanđele da svakome ispuni želje koje nosi u svom srcu i da se one manifestiraju na najbolji mogući način. Često puta čujemo kako se trebamo fokusirati na određenu želju, kako trebamo usmjeriti energiju na ono što želimo, međutim na ovoj radionici pozvati ćemo Anđele da oni to učine za nas! Ono što mi moramo napraviti jeste samo zamoliti i biti radosni u iščekivanju.

U ovom druženju, voditeljica Ana Kubla prenosi uvide i spoznaje, te svakome pojedinačno prenosi poruke Anđela vezano za postavljenu želju. Naravno da Anđele možete zamoliti ispunjavanje želje i za Vaše najdraže, pogotovo ako se radi o bolestima, nedaćama ili drugim izazovima. Zapamtimo, Anđelima ništa nije nemoguće….

Na radionici ćete također naučiti kako samostalno pozvati Anđele za sebe i druge ljude, te kako primiti svakodnevno vodstvo i savjete o specifičnim problemima i izazovima za sebe i za druge. Prethodno znanje i iskustvo nije potrebno. Na radionici ćete moći po posebnoj cijeni nabaviti autorske karte „Plamen Srca“ i „Vilinske karte“, anđeosku aromaterapiju,
te pribor za kađenje.

Rijeka, nedjelja 18.03.2018. od 17:00 – 19:00 h
Mjesto održavanja: Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a/I kat, Rijeka (Mjesni Odbor Sušak)
Prijava: [email protected] / 098 215 933 (sms ili poziv od 16:30 do 21 h)
Cijena: 100,00 kn


MOGUĆNOST INDIVIDUALNOG TRETMANA

Poslušajte osobne poruke Vaših nebeskih vodiča i primite njihovu iscjeljujuću energiju.

Tema individualnog tretmana može biti neka situacija s kojom se suočavate, zdravstveni problem (u tijelu, umu ili duhu) te problematični odnosi, ali također i Vaš duhovni razvoj (što Vam vodiči poručuju o tome gdje se nalazite na svom duhovnom putu i što možete učiniti da ga poboljšate)

Ana o individualnim tretmanima koje radi:
„Uz pomoć Božanskih bića koja su mi dugogodišnji pratioci u radu, individualni tretman prilagođava se potrebama svake osobe. ” Struktura tretmana nije stroga ni unaprijed zadana, nego ju za svaki pojedini tretman određuju Bića Svjetlosti koja dolaze zbog pomoći koja je u tom trenutku osobi potrebna.

Radim s Uzašlim Majstorima, Anđelima, Jednorozima, Vilama, Zvjezdanim civilizacijama… ljepota ovakvog rada je u tome što ova Svjetlosna Bića znaju puno bolje od nas o tome što nam je potrebno radi iscjeljenja našeg tijela, uma i duha, te nam prilaze kako bi bezuvjetno i velikodušno pružili upravo takvu pomoć.U svome radu po potrebi koristim i vlastite anđeoske karte “Plamen Srca ” (karte za duhovno vodstvo)” a koje se mogu nabaviti po posebnoj cijeni.

Trajanje individualnog tretmana: cca 1,5 sati
Dostupni termini u Rijeci: 17. i 18.03.2018. po dogovoru
Tel: 098 215 933 / mail: [email protected]

POGLEDAJTE JOŠ……
Magnified Healing – sveta tehnika koja pruža mistično iskustvo komunikacije s višim razinama našeg Bića sve do Izvora Magnified Healing® je energetska tehnika koja nam omogućava jednostavno, ali ujedno i vrlo moćno iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj. Ana Kubla, jedna je od 14 velikih majstora Magnified Healing-a u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

Više na…. www.trueself.hr/Magnified-Healing-S37859

Prethodna objavaTijelo djevojke, lice anđela, a ima 60 godina: “Ujutro se ne umivajte, evo zašto!”
Slijedeća objava17.03. Rijeka – Radionica s Anđeoskim kartama: Kako saznati poruke od Anđela
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.