Kreće nova serija predavanja o shiatsu!

Dođite na predavanje o shiatsu… Dođite i saznajte sve o ovoj tehnici rada na tijelu. Zašto ići na shiatsu tretmane? Što su to meridijani i kako tretirati putem meridijana… Ulaz slobodan!

Utorak 18.09.2018. Ulica Ferde Livadića 24 (Shiatsu Zagreb) s početkom u 18:00h

Dođite na predavanje o shiatsu…. Saznat ćete sve o ovom umijeću rada na tijelu, kako istinski i svjestan shiatsu dodir djeluje na naše tijelo, emocije i dušu, što nam donosi u osobnom i svakodnevnom životu; saznat ćete zašto shiatsu nije masaža i kako se postaje shiatsu praktičar; osim demonstracije shiatsu tretmana na polaznicima predavanja upoznat ćemo vas sa POČETNIM SHIATSU SEMINAROM (19.10. – 21.10.)

atma.hr – 45

Ulaz je slobodan!

Termini predavanja:

Utorak 18.09.2018. – 18:00h
Utorak 25.09.2018. – 18:00h
Utorak 03.10.2018. – 18:00h

Koliko je Shiatsu poznat govori i činjenica da u Švicarskoj liječnici upućuju klijente na Shiatsu tretmane, učinkovite kod rješavanja problema umora, i malaksalosti, tjeskobe, nemira i drugih problema izazvanih svakodnevnim stresom i napetostima svakodnevnog života. U švicarskoj Shiatsu je partner medicini.

Europska unija je 1997. godine priznala Shiatsu među osam drugih metoda nekonvencionalne medicine i podržala rad i istraživanje o djelotvornosti tih metoda podrške zdravlju.

Predavač: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj

Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz

Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman

Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

Edukacija i suradnja sa svjetski poznatim učiteljima Shiatsua, Shin Taia, QBW® -a: Christian Schnabl, Thomas Prett, Saul Goodman, Shizuko Jamamoto, te Dirk Oellibrandt/Tao Yoga/, Burgi Sedlak /Pranic Healing/.


PRIJAVE: 
putem web obrasca  PRIJAVA

Ulaz slobodan!

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here