Ove godine Budistički centar organizira svoj omiljeni, ljetni seminar po treći puta u Jelsi na otoku Hvaru, od 18. – 25. kolovoza 2017.

Hotel u kojem smo smješteni je cjenovno dostupan i – prosječan. Sve drugo je zato odlično – prostrana dvorana za vježbanje i meditaciju gdje možemo neometano raditi u grupama, fini vegetarijanski ručak u jednome od boljih jelšanskih restorana i – što je mnogima najvažnije – blizina mora uz koje se vježba svako jutro.

Jelsa se pokazala povoljnim mjestom za našu praksu i zbog toga joj se vraćamo. Ondje je moguće ostvariti ideju vodilju održavanja seminara – opustiti duboke slojeve uma i tijela, naučiti nešto novo o sebi, ispitati i pomaknuti granice vlastitih sposobnosti, družiti se i komunicirati s drugima na nov način, razmijeniti iskustva s ljudima sličnih ili istih interesa koji dolaze iz različitih područja života i – potpuno se odmoriti od uobičajenoga načina života.

Treba li reći više? Priključite nam se!

Krajnji rok za prijave je 25. srpnja. Ove godine ranija prijava, do 30. lipnja, donosi manju cijenu seminara.

Opširnije…

Prethodna objava17 citata koji će ti pomoći u teškim vremenima
Slijedeća objavaKada se ljudi zaljubljuju, u nesvjesnoj su igri koju nitko ne želi priznati
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.