Ako vam je većina tehnika preagresivna, ako vam je prebrzo i previše, ako želite životnost u svom ritmu, prema trenutnim mogućnostima, malo teorije, praksa i alati, odmah dobar osjećaj – ovo su radionice za vas.

atma.hr – 45

Ovaj rad svojom blagošću donosi osjećaj unutarnje sigurnosti, imaju više mira, lakoće, entuzijazma, radosti. Nikakvi procesi ni katarze, ne ulazimo u povrede i traume, samo blago, ljekovito, umirujuće. Konačno dobar osjećaj.

Radimo dva puta po četiri dana u tjednu po sat i pol ili dva.

“Kontinuirano iskustvo dobrog i opuštenosti. Poštuješ naš ritam. Nije presporo ni prenježno ni dosadno, meni idealno i sigurno, da se opustim a ne da strepim.”

Voditeljica: Nadja Skazlić – www.nadja.hr

Vrijeme: 18.2.2019. do 28.2.2019. od 17.30 sati (raspored pogledajte na web stranici)
Cijena: 1300 kn

Prijava: prijava je važeća uplatom nepovratne akontacije od 250 kn. Uplatom akontacije rezervirate mjesto u grupi. Radimo u malim grupama.

Napomena: Potpuno je nevažno jeste li u osobnom razvoju 10 godina ili niste nikad ništa radili, ako ste osjetljivi ili vam je preteško ili vam je previše, ili vam razne terapije donose više nemira nego mira, nemojte se mučiti… pokušajte. Imate što izgubiti.

Informacije: http://www.nadja.hr/nova-ja-2/moje-sigurno-mjesto-ciklus-radionica/

Molimo prijave mailom na [email protected], u inbox Facebooka ili telefonom na 095 199 35 32.

Što kažu polaznici?

atma.hr – 45

Nakon prve vježbe shvatila sam koliko je ovo ozbiljan dubinski rad. (…) Brže i lakše primjetim kada mi se unutarnja ravnoteža poremeti i primjenim vježbe s radionice. Opuštenija sam u svakodnevnim vanjskim i unutarnjim događajima. Bonus kojem se nimalo nisam nadala, a jako je dobro došao, to je buđenje radosti, sposobnosti da boravim u tom stanju. Kao kruna svega, najljepša i meni možda i najbitnija posljedica svih procesa je buđenje kreativnosti koja sve slobodnije teče, sve šire i nekim novim pravcima. Ovome se nimalo nisam nadala a dragocjeno je! Hvala!

Posebno i jedinstveno iskustvo. Vrlo lagano i ugodno, a istovremeno duboko. Svaka preporuka!

Opuštajuće. Iskustveno snažno, ali i neobično. Prvi dojam bio je da je presporo, no svaki je sljedeći dan pokazao da je ritam dobar i da bi sve više od toga bilo vjerojatno previše. Mirno sam zadovoljna 😊

Ova radionica povratila mi je davno zaleđene dijelove mene koji su nježni, ženstveni, nezaštićeni i ključni za moj napredak, za moj život. Promjene osjećam već sada (prije kraja) i zbog njih se osjećam snažnije i sigurnije.

Radionica mi je jako odgovarala dinamikom i sadržajem. Imala sam dovoljno vremena procesuirati i pogledati u sebe. Otvorila mi je neka nova poglavlja, ali to je valjda i cilj 😊 , polako i sigurno doći do svoje prave i istinske Ja. Imamm dobar osjećaj da sam na dobrom putu i da ni prošlost ni budućnost nisu tako neugodne kako sam pomišljala.

Radionica je uvjet za upis u školu osobnog razvoja za žene “Novi život Nova Ja”.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here