HARMONIZIRAJ I AKTIVIRAJ SVOJE ČAKRE

Što su to Čakre? Kako djeluju? I zašto ih aktivirati?
Dođi na besplatnu info večer i saznaj sve o ovoj temi, ovaj petak 19.1. od 18 do 19 sati u BIZkoshnici, Ilica 71/2.kat, Zagreb.

A ako želiš napraviti korak više, dođi na ČAKRE radionicu koja je namijenjena svima koji žele postići potpuni balans – emotivni, mentalni i fizički.

Mi nismo samo fizička bića već i energetska. U našem suptilnom energetskom tijelu postoje dinamični energetski centri koji su usko povezani s endokrinim žlijezdama. To su ČAKRE – moćni kotači energije koji utječu na naše misli, osjećaje i ponašanje – kako se izražavamo, volimo, doživljavamo svijet oko sebe…Postoji 7 glavnih čakri koje se nalaze duž kralješnice, od perineuma do vrha glave.

Blokada ili disbalans jedne ili više čakri može uzrokovati mentalne, emotivne, fizičke i duhovne smetnje i bolesti. Ovisno o čakri, blokade se manifestiraju kao strahovi, osjećaj nesigurnosti i nemoći, emotivna zatvorenost, ljutnja, zamjerke, nezadovoljstvo…

Kada su pak čakre u ravnoteži, postiže se unutarnji balans koji se širi na sva područja u našem životu. Imamo visok nivo energije, dobro raspoloženje, osjećaj lakoće i samopouzdanje, bolju komunikaciju i snažniju intuiciju…

Ako želiš aktivirati svoje čakre, dođi na radionicu ČAKRE u subotu 27.1. od 12 do 15 sati u Divine Energy Parku Zagreb, na kojoj ćeš naučiti:
*VJEŽBE ZA AKTIVIRANJE ČAKRI
S ovim moćnim vježbama ćeš aktivirati, izbalansirati i pojačati vibraciju čakri.
*ČAKRA MEDITACIJA
Energizira i stimulira čakre te uklanja negativne obrasce i prepreke uma i njihove fizičke manifestacije-bolesti. Budi uspavane talente i profinjuje svijest.
*ASANE
Posebni položaji tijela koji aktiviraju i harmoniziraju čakre, jačaju endokrine žlijezde i unutarnje organe te daju balans.
*BILJKE I HRANA ZA SVAKU ČAKRU
Specifične namirnice za uravnoteženje svake čakre.

TRAJANJE RADIONICE: 3 sata
CIJENA: 350 kn

BROJ MJESTA NA RADIONICI JE OGRANIČEN, STOGA POŽURI S PRIJAVOM na: http://dep.life/?page_id=17026

O VODITELJU RADIONICE:
SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. Godine 2002. sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2500 godina, koji mu je prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi… Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

Veselimo se Vašem dolasku!

Prethodna objavaDostojevski: “Teško onome tko ne voli i životinje, a posebno onome tko uvrijedi dijete!”
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 19.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.