Predavanje:

KARMA I REINKARNACIJA

19.5. u 19 sati
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva 8, Zagreb – Google karta

Ulaz besplatan

Info: [email protected]

097 655 0437

Na predavanju će biti objašnjen zakon uzroka i posljedice iz perspektive Učitelja duhovnog puta Sant Mat kao i uloga unutarnjeg Svjetla i Zvuka u procesu oslobađanja iz kruga rađanja i umiranja.

Sant Mat je drevni duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Tko sam? Koliki je čovjekov stvarni potencijal? Zašto smo ovdje? Kako ostvariti trajnu sreću? Jedan od ključnih elemenata Sant Mata jest meditacija na unutarnje Svjetlo i Zvuk ‒ metoda za spoznavanje sebe kao duše ili čiste svijesti. Unutarnje Svjetlo i Zvuk suptilni su oblici energije prisutne u svemu. Fokusirana pozornost na ove suptilne energije tijekom meditacije vodi nas do trenutka kada spoznajemo svoje istinsko ja, koje ima iste osobine i sposobnosti kao i Izvor iz kojeg dolazi.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Učenje meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk, kao i sva predavanja, besplatni su.

Sve informacije o meditaciji na unutarnje Svjetlo i Zvuk zainteresirani mogu dobiti i na tjednim informativnim susretima, nedjeljom u 19 sati, na istoj adresi.

Prethodna objavaJa imam zdrave i harmonične odnose – Anđeli i Aki šapuću za period od 15.05.-29.05.2018.
Slijedeća objavaMindful adventure retreat
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.