Recovery – oporavak, obnavljanje, nadoknada, uspostavljanje, povratak, vraćanje u prvobitno stanje, ponovno stjecanje, obnova

Odaberite ono što osjećate da vam treba.

Termin Wu Wei, dolazi iz drevne kineske filozofije a označava – osviješteno i prirodno (ne)djelovanje u skladu sa Chi – Životnom Energijom.

Ovaj princip može omogućiti da činimo manje, a živimo sretnije.

Na raspolaganju je 15 mjesta, prijevae i moguće upite primamo na mail: [email protected]

Cijena po osobi je 490,00 EUR i uključuje:
– 7 noćenja sa doručkom,
– sve aktivnosti prema rasporedu,
– pribor i materijal za aktivnosti
– jedna zajednička večera uz vrtni roštilj.

Uplate se primaju zaključno sa 17.05.2018. do 12.00 sati. U slučaju otkazivanja, vraća se iznos umanjen za 20%.

Svi polaznici pograma Wu Wei recovery, ostvaruju popust od 20% na jednogodišnje članstva u Školi za samorazvoj, koja počinje sa radom ove jeseni.
Gosti iz inozemstva dobijaju popust od 10% za buduće Wu Wei recovery programe (na kopnu i na moru) u slijedećih 12 mjeseci.

Wu Wei recovery namijenjen je svima koji svjesno žele napraviti odmak od užurbane svakodnevnice. te posvetiti vrijeme sebi i energetskom obnavljanju.
Tokom zajedničkog vremena vježbati ćemo kako otpuštati teške misli i tešku Energiju, kako doživjeti vlastiti život kao obnovljivi izvor Energije, kako osnažiti povjerenje u snagu koju imate, a koju vidljiva stvarnost katkada negira.

Kroz niz aktivnosti – opuštanja i meditacija, razgovora i pokreta – biti ćete u mogućnosti otpustiti stres, osvježiti ljubav za svoj duh i tijelo, vratiti Energiju svome življenju. 

Što ćemo sve raditi:

  • od 7.30 do 8.30 – jutarnje vježbe pokreta i disanja – od 8.30 do 10.00 – zajednički doručak u vrtu ili na otvorenoj terasi 
  • od 10.00 do 12.00 – Wu Wei recovery – rad u Energiji (razgovor/opuštanje/meditacija) – od 12.00 do 15.00 – ručak i vrijeme za slobodne aktivnosti 
  • od 15.00 do 18.00 – termin rezerviran za različite aktivnosti, prema dogovoru i energiji grupe (rad u Energiji, savjetovanje sa I Chingom – Yi Jing, Feng shui, Energy Art radionice, kupanje) – od 18.00 do 20.00 – slobodno vrijeme/večera
  • od 20.00 do 22.00 – druženje, igre, intuitivni ples ili rad u Energiji 

Naš mali tim osigurati će vam ugodan boravak i kvalitetan program. Upotpunjen je gošćom iz Slovenije – Feng Shui savjetnicom Tanjom Glažar i tumačem Yi Jinga (I Chinga), Sinišom Juricom.

Moći ćete iskoristiti ovu jedinstvenu priliku okupljanja sjajnih ljudi oko teme Životne Energije i osobne dobrobiti – i za individualne konzultacije, prema dogovoru.

Smještaj

3-krevetni i 4-krevetni apartmani, ugodno i jednostavno opremljeni, u kući okruženoj prekrasnim vrtom. Pogled na more i zalazak Sunca te par koraka do plaže – lokaciju čine jedinstvenom. Na velikoj terasi ili u prostranom sjenovitom vrtu – odvijati će se aktivnosti Wu Wei recovery programa. 

Veliki roštilj i stol za stolni tenis stoje na raspolaganju za ovozemaljska zadovoljstva (uključujući izvrsna domaća vina, osigurali smo i degustaciju).

O voditeljici Programa, Emini Kovač

Od 1998. godine certificirana je instruktorica rada sa Energijom – Chi, od strane Chinese Educational Institute of Amerika (Asia) Dvije godine svakodnevno je vodila treninge za velike grupe, a kasnije – gotovo dva desetljeća, radila je na individualnoj razini. Napustila je karijeru uspješne poduzetnice kako bi se posvetila onome što osjeća svojim stvarnim poslom, a to je edukacijski i energetski rad na osnaživanju ljudi.
Znanja koja prenosi i sposobnost kanaliziranja Energije za rad u pojačanom energetskom polju, nisu joj dati kroz povremene tečajeve, i iz suvremenih self-help knjiga. Od studentskih dana osjećala je prirodnu vezu i privlačnost sa drevnim kineskim znanjima – prikupljenim prvenstveno u knjigama Tao Te Ching i Yi Jing (Knjiga promjene), te ih je počela proučavati. 90-tih život joj je donio živoga učitelja. Četiri godine svakodnevnog treninga sa Master Wang, otvorile su put intenzivnom učenju, prakticiranju i predaji najdragocjenijim znanjima o Prirodnim zakonima, Životnoj Energiji, Wu Wei pristupu i Svjesnosti Završila je tromjesečni instruktorski intenziv, uz niz kraćih u Hrvatskoj i Sloveniji, kao i trotjedni Dinamic Emptiness Course u Arizoni, SAD. Ovim znanjima kasnije je pridružila vještine i iskustva zapadnih edukacija: za voditeljicu radionica, facilitaora, i voditeljicu Energy Art radionica.

Ove godine osjeća da je došlo “vrijeme otvaranja” , te vas iskreno i radosno poziva da učestvujete u prvom ovakvom Programu u Hrvatskoj.

https://web.facebook.com/events/429287017495100/

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.