Ulaskom u Novu 2019. godinu kreirali smo jednu energetski jaku i prosperitetnu cjelodnevnu radionicu Kundalini Yoge u Zagrebu s temom Prosperitet-uspjeh, sreća i blagostanje & Pun mjesec u Eklipsi, s naglaskom na “posao iz snova”!

Naime, ulaskom u Novu godinu, točnije 5. siječnja 2019. godine, imamo pomračenje sunca i mlađak u jarcu stoga će konstelacija na nebu biti idealna za započinjanje novog posla (i to onog “posla iz snova”) koji će imati dovoljno “jak vjetar u leđa” da preraste u ozbiljan business ako odlučno i hrabro pristupimo tome. Navedeni aspekti će trajati idućih 6 mjeseci.

Preporučamo da se obratite svojim učiteljima Kundalini Yoge da vam tog dana održe radionicu sa temom preuzimanja energije mladog mjeseca.

atma.hr – 45

Zašto bi bilo jednostavno kada nam puni pomračeni mjesec u lavu u noći s 20. na 21. siječanj 2019. godine, može sve zakomplicirati 🙂 Konstelacija će biti usmjerena prema uspjehu, ali s negativnim predznakom zbog eklipse. Upravo tada nastupa moćna “tehnologija” Kundalini Yoge koja vrlo uspješno pretvara energiju punog mjeseca u energiju koja nam donosi prosperitet, uspjeh, sreću i blagostanje.

Upravo iz tog razloga smo izabrali datum 20. siječnja 2019. godine za održavanje cjelodnevne radionice.

Radionicu smo podijelili u 2 povezana dijela:

  1. prijepodnevni dio u vremenu od 10,30 sati-13 sati biti će usmjeren na temu prosperiteta gdje ćete naučiti krije, meditacije i mantre koje će vam pomoći da svoju “barku prosperiteta po nevremenu održite na površini mora, te s vremenom pretvorite u brod ili jahtu”
  2. popodnevni dio (nakon pauze za ručak) od 14 sati-16,30 sati biti će usmjeren na pun mjesec u eklipsi i pretvaranje energije punog mjeseca u energiju prosperiteta

Slobodno je prisustvovanje cjelodnevnoj radionici ili samo jednom djelu ovisno od onoga što osjećate da bi vam bilo od najveće koristi i pomoći za vašu konkretnu životnu situaciju.

Radionica će biti dosta energetski jaka i intenzivna, ali bez obzira na to:

  • svatko može prisustvovati, pa i oni koji se prvi put susreću sa Kundalini Yogom-vježbati u skladu sa svojim mogućnostima i najbolje što možemo (“Biti najbolja verzija sebe u datom trenutku!”-jedna od najbitnijih stvari u Kundalini Yogi)
  • nije potrebno nikakvo predznanje niti posebna spremnost, čak ni dobro raspoloženje (ono dolazi na kraju :-))
  • ponijeti prostirku, dekicu i eventualno jastuk za sjedenje kome je potreban,
  • odjeća neka bude udobna, od prirodnih materijala, svijetlih boja-poželjno bijele boje
  • prilikom prakticiranja Kundalini Yoge pokriva se tjeme glave i kosa kako ne bi gubili energiju kroz krunsku čakru, stoga je potrebno ponijeti svijetlu (bijelu) maramu od prirodnih materijala
  • ponijeti bočicu vode

PREPORUKA: 2 sata prije vježbanja NE JESTI kako energija koju pokrenemo ne bi odlazila samo na probavu, a i pun stomak bi zasmetao prilikom izvođenja određenih vježbi.

Trudnice su također dobrodošle, premda je preporuka da se jave voditelju radi pojednostavljivanja određenih vježbi (kao i žene koje su u menstrualnom ciklusu).

atma.hr – 45

Voditelj radionice: Dev Dharma Singh-KRI certificirani učitelj Kundalini Yoge koji nam baš ovim povodom dolazi iz Bratislave!

(https://www.facebook.com/zeljko.capelja?ref=br_rs)

Cijena radionice: 350 kuna

Za one koji se prijave do 10. siječnja odobravamo popust od 10% na cijenu, a za parove i članove obitelji – domaćinstva popust od 20%.
Cijena jednog dijela radionice je 230 kuna.

Mjesto održavanja: Ilica 211, Zagreb, I. kat
Ulaz u haustor, dvorišna zadnja zgrada s desne strane.
Parking osiguran.

Obavezne prijave na mail: [email protected] ili broj moba 098/394-318

S vjetrom u leđa vidimo se na radionici!
Srčano i srdačno dobrodošli!

Željko & Valentina

https://www.facebook.com/events/595785410876094/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here