Besplatno predavanje o Bhrigu Nandi nadi jyotishu, a moguć je i dogovor za daljnje učenje ove jednostavne južno indijske tehnike jyotisha online.

Što je Bhrigu Nandi Nadi jyotish?

Ova tehnika potječe iz južne Indije. Ova se metoda/škola zove Nadi astrologija. Povezuje se sa palminim lišćem jer su na palminom lišću određeni sveti ljudi satariši kojih je u 20 tisuća godina unazad bilo 7, na palminim listovima dostavljali zapise ljudskih života, sudbina. To je tehnika koja nije napisana nigdje, niti je ostavljena metoda ili tehnologija, a stručnjaci tvrde da je ovo prva astrologija. U Nadiju imamo razne Nadi tehnike. 27 tehnika postoji, a ja bi Vam ponudio Bhrigu Nandi Nadi. Razlikuje se od svih ostalih astroloških metoda po tome što nema kuća. Imamo 12 zodijačkih znakova, imamo 7 planeta, Rahu i Kethu čvorovi i ništa više. Iz toga iščitavamo obećanje života. Gdje je osoba rođena, tko je majka, tko je otac, prošli životi oca, majke, brata, sestre i kako se odvija sadašnji život. Hoće li se roditi u bogatoj ili siromašnoj obitelji, kakvo će imati školovanje, koje škole, posao, uspijeh… Interasantno je i hoće li biti braka, hoće li biti rani ili kasni brak, sretan, manje sretan, više njih ili samo jedan. Na taj način to obećanje u karti postoji i ovo je tehnika koja obećanje iščitava.

Mjesto održavanja: Dječiji vrtić Potoćnica, Ulica grada Vukovara 18, Zagreb
Vrijeme održavanja: subota 20.01. od 15:00 do 16:00

ULAZ BESPLATAN

Predavač: Gabor Babinski
Info i prijave: [email protected]

Prethodna objavaLouise Hay: Predivne afirmacije koje možete vježbati sa svojom djecom
Slijedeća objavaSvaka žena treba imati i znati OVO!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here