20.4.2018. u 19.00 Besplatno predavanje – Duhovna tradicija Inka
Kuća života, Vlaška 81A, Zagreb

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obveznu prijavu putem e-maila: [email protected] zbog ograničenog broja mjesta.

Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača, ali ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju tradiciju. Ovi potomci Inka, danas poznati kao Q’ero indijanci, imaju bogatu duhovnu tradiciju koja se prenosila iz generacije u generaciju, a živjeli su u izolaciji od ostatka svijeta do 1950 godine. Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu.

Mistično nasljeđe Inka je jedna od rijetkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromijenjena već tisućama godina.  U andskoj (Inka) tradiciji kozmos i sve u njemu se sastoji od žive, svjesne energije. I sami smo različiti izražaji te žive, svjesne energije, s individualnim kvalitetama i frekvencijom energije.

Mirela V. Neylan, Inka svećenica, koja je posljednjih dvadeset godina opsežno studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija.  Mirela je terapeut kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), šamanski praktičar, zvukoterapeut, homeopat i iscjeljitelj.

www.heartmedicine.co.uk/hr

Prethodna objavaSeks kao božanski čin
Slijedeća objavaMogli smo biti nešto sjajno, ali nikada nećemo znati kako bi to bilo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.