Foto: pixabay.com

Sve osjetljive duše osjećaju promjenu u zraku. Mnogi stari odnosi raspasti će se kako bi se napravilo mjesto za nove. Otvaraju se sada naše najdublje emocije. Jača potreba da volimo i da budemo voljeni. Mars u znaku Ovna će ostaviti jak dojam na globalnoj i osobnoj razini. Vrlo je važno sada probuditi hrabrost, odlučnost i motiviranost, čime dobivamo jaku energiju!

atma.hr – 78
20. lipanj/jun – Početak ljeta, Solsticij (23:43h)

Sunce ulazi u znak Raka i počinje ljeto. Jedna nova energija za sve nas sada počinje. Kreće jedna ljepota življenja i uživanja. Otvaraju se sada naše najdublje emocije. Jača potreba da volimo i da budemo voljeni.

Otvara se sada četvrta čakra – naša točka voljenja i predavanja. Uz želju da ovaj rođendan Rakovi proslave na najljepši mogući način, ovaj utjecaj nam daje nadu da osjećamo i volimo.

21. lipanj/jun – Pomrčina Sunca, mlad Mjesec

Mlad Mjesec odvija se u znaku Raka, a ujedno se događa i pomrčina Sunca. Ovaj aspekt je jako važan jer se događa na nultom stupnju Raka, gdje se još uvijek osjeća utjecaj Sjevernog čvora. To govori o karmičkim dugovima, o našim precima, kao i o potrebi da raščistimo s obiteljskim toksičnim odnosima.

Mlad Mjesec nam ukazuje gdje griješimo i što da ispravimo kada su u pitanju naši najbliži. Otvorimo se zato svemu lagano i bez straha. Napravimo novi korak kao praštanju i sebi i drugima.

atma.hr – 39

28. lipanj/jun – Mars u Ovnu

Mars ulazi u znaku Ovna, te donosi vrlo jaku energetsku snagu. On je u Ovnu u svom sjedištu i tu se osjeća najbolje. Mars je ona snaga u nama koja nas održava u životu, koja nas tjera na preživljavanje. Budi nam prvi energetski centar, budi našu hrabrost.

Mars će u znaku Ovna boraviti do kraja godine i svakako će ostaviti jak dojam kako na globalnoj, tako i na osobnoj razini. Vrlo je važno kod sebe sada probuditi hrabrost, odlučnost i motiviranost, čime dobivamo jaku energiju.

Ovo je dobra pozicija Marsa za sve one koji se bave sportom, zdravom prehranom, općenito zdravim životom. Sada je fenomenalno vrijeme da se pokrenete i da počnete voditi računa o svom tijelu i općenito o zdravlju.

Samo na taj način ovaj Mars vam može donijeti pozitivan ishod. Strahove eliminirajte, a svoju snagu pojačajte.

Nena Janković

ATMA/astroportal.in

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here