Dragi svi!

Željeli bismo Vam predstaviti par izuzetno zanimljivih radionica, u našem Studiju Padma,  kroz koje se moguće približiti Sebi i promijeniti stav prema svijetu oko sebe!

U nedjelju 20.9. krećemo sa Danom dobrih vibracija. Upoznat ćete se s Yogom, Mindfulnes-om, Vedic i Mindful Art-om. Govorit ćemo o snazi pripovijedanja i svjesnog roditeljstva, razmisliti kako živjeti mudrije (Etika van vremena) i na kraju opustiti se gong kupkom.

O programu:

MARKO

Hatha Yoga- Stil yoge prilagođen zapadnom čovjeku koji kroz povezivanje sa dahom kroz jogičke položaje dostiže mirnoću uma i tijela. (Marko- Yoga teacher TT200)

MIHOVIL

Mindfulness: Mindfulness je okret prema našoj nutrini. Osvještavanje naših izbora, njihovih posljedica i stvaranje prostora za promjenu. To je naša urođena sposobnost da svoje napustimo svoje vezanosti, pogledamo i prihvatimo stvarnost i živimo Sebe u sadašnjem trenutku.

Etika van vremena: Spoj svijesti i savjesti. Serija susreta Etika van vremena tematizira aktualne fenomene, na globalnoj i lokalnoj razini te traži nova rješenja kako živjeti mudrije i smislenije.

Ukratko, radi se o organizaciji brojih pristupa svijesti u jednu smislenu cjelinu, jačanju prisutnosti i osobne snage.

KRISTINA

Mindful Art, journey within: Serijali su tematski različitih (ili sličnih) radionica koje se baziraju na osobnom dubokom iskustvu univerzalnih duhovnih istina i principa uz primjenu kreativnih (art) elemenata.  

Dostupne teme: Unutarnje dijete, Ples vrlina, Putovanje Duše i Art of Mindful Management

Vedic Art: metoda širenja svijesti, a slikanje je samo kanal kroz koji se izražavamo uranjajući i istražujući 17 kozmičkih principa Življenja. Sustav je osmislio švedski umjetnik Curt Kallman. Od svog je učitelja Maharishija dobio uputu i inspiraciju osmisliti školu koja će objediniti umjetnosti duhovnost.(Kristina)

Gong kupka: U grupnom i individualnom radu s ljudima koristi se zvuk gonga, zvučnih zdjela i vlastitog glasa kao podršku u procesima opuštanja, transcendecije i transformacije. (Kristina)

Raspored

Nedjelja 20.9.2020.

9.00-10.00h – Hatha Vinyasa yoga (Marko)

10.15-11.15h – Mindfulness (Mihovil)

11.30-12.30h – Vedic Art (Kristina)

12.45-13.45 – Mindful Art (Kristina)

15.30- 16.30h – Storytelling ili snaga riječi (Kristina)

16.45-17.45h –  Živjeti mudrije (Mihovil)

18.00-19.00h – Asthanga  yoga (Lara)

19.15- 20.00h – Gong kupka (Kristina)

U suradnji sa Kućom Zdravlja i AyurVedskim zdravljakom Soul Food-om, organizirali smo dobre prirodne čajeve i zdravi Vege snack.

Sve radionice su besplatne. Možete pohađati cijeli ili dio programa.

Molimo najave zbog ograničenog mjesta na mail: [email protected] ili na mob: 0913490 710

Hvala!

Namaste!

Yoga Studio Padma – Facebook