45

Osjećate li često strah? Bojite se toga što donosi sutra? Bojite se što će drugi reći? Ne krećete u nove pothvate jer se bojite da nećete uspjeti? Ili se možda bojite uspjeha i svega onog nepoznatog što nosi sa sobom?

Ako ste se pronašli u ovom, a prilično sam sigurna da jeste, jer istraživanja pokazuju da 87% odraslih zapadnjak barem jednom dnevno osjeća strah pripremila sam za vas dvodnevno emocionalno čišćenje straha. Tapkamo samo na strah, sve njegove vrste i aspekte.

Mi živio u kultu straha. Svakoga dana smo bombandirani raznim strahovima koji od nas stvaraju nesigurne osobe koje se još samo više i više boje. Bojimo se reći svoje mišljenje, bojimo se izboriti za sebe, bojimo se reći dosta… Ponekad nesigurnost izazvana strahom ide toliko daleko da se bojimo i vlastite djece, prijatelja, šefa…

Iz razgovora sa klijenticama i klijentima na grupnim i idividualnim tapkanjima u 95% slučajeva kao emocija se javi neki oblik straha, i zato sam i kreirala ovo dvodnevno emocionalno čišćenje straha!

Na dvodnevnom emocionalnom čišćenju obraditi ćemo strah od budućnosti– on nas koči da uživamo u sada, strah od neuspjeha/uspjeha – on nas blokira da idemo naprijed i iskušavamo nove stvari i budemo ono tko zaista jesmo, strah od mišljenja/kritike drugih– zbog tog straha gubimo sebe i radimo ono što mislimo da drugi očekuju od nas i strah od promjena– on je zaslužan za to da se stalno vrtimo u krug jer se bojimo mijenjati sebe, situacije i okolnosti oko nas.

Za seminar otapkajte strah nije potrebno nikakvo predznanje tapkanja jer ćete sve što trebate znati da biste mogli pratiti procese saznati u uvodnom dijelu.

Također kada otpustimo te strahove na njihovo mjesto ćemo “utapkati” nove emocije, one koje želimo… Sigurnost, bezbrižnost, radost… Sve one lijepe emocije koje želimo imati.

Zagreb, 20. i 21.9. 2017 od 18:00 do 21:00.

Tapkati ćemo 6 sati kroz dva dana.

Kotizacija iznosi 400 kn za oba dana.

Rezervacija mjesta na mail [email protected] ili na mobitel 095 7421 162.

Mjesta su ograničena na 8 polaznika.

Radujem se tapkanju,
Danijela

61
Prethodna objava11.09. Besplatan webinar “Istine i zablude EFT-a”
Slijedeća objavaŠto je META zdravlje?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.