OPUSTIMO SE OBNOVIMO! uz kriye i meditacije Kundalini yoge

atma.hr – 45

Sajam Mystic – Kundalini yoga, 20. listopad 2018. /subota, 18:30 – 20:00
Cornelia Burić Džepina – Sat Amrit Kaur
Silvana Leskovar – Siri Sant Kaur
Dvorana Brijuni (Upravna zgrada)
Ulaznica: 30,00 kn

Prijave: [email protected]

Za zahtjevno vrijeme u kojem živimo potrebno nam je snažno i zdravo tijelo, imunitet i miran um kako bi se prikladno nosili sa naporima i izazovima svakodnevnog života. Tehnike Kundalini yoge idealne su za ljude koji su se spremni pokrenuti i preuzeti odgovornost za svoje vlastito fizičko i psihičko stanje. Redovita primjena njenih tehnika donijet će nam brojne dobrobiti koje će vas potaknuti da ovaj stil yoge uvedete u svoju svakodnevicu.

U subotu imate priliku sudjelovati na klasičnom satu Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, i iskusiti intenzivno putovanje u, možda do sada, nepoznate dijelove sebe i svoje osobnosti. Kundalini yoga prema učenju Yogi Bhajana je sveobuhvatna yoga.

UČITELJSKI TEČAJ KUNDALINI YOGE – KRI CERTIFIKAT (Kundalini Research Institute)
Yogi Bhajan je u kasnim šezdesetim godinama prošlog stoljeća otvorio zapadnom svijetu pristup možda i najmoćnijim tehnikama koje poznajemo do sada. Ništa nije izmijenjeno, izbačeno, skraćeno – Kundalini yoga prema učenju Yogi Bhajana je takva kakva je uvijek bila.

Yogi Bhajan je iza sebe ostavio značajnu baštinu učenja i učitelja, te službene međunarodne organizacije kao što je 3HO ili KRI zadužene za očuvanje te baštine.

atma.hr – 45

Nisam došao skupljati sljedbenike nego stvarati učitelje je bila misao vodilja Yogi Bhajana. Ako se shvati doslovno, možemo zaključiti da se radi o službenim instruktorima yoge. Međutim, značenje je puno dublje.

Učitelj ostaje učenik cijelog života što znači da se konstantno bavi predmetom izučavanja. Učitelj treba služiti kao primjer. Učitelj treba preuzeti odgovornost ponajprije za sebe jer je to preduvjet za preuzimanje odgovornosti na široj razini. Dug je put do pravog učitelja, a time do pravog čovjeka.

Podučavam vas da budete ljudi! Upravo je to bio najviši cilj koji je Yogi Bhajan slijedio kada nam je nesebično predao tehnike koje je poznavao. Iz toga razloga Kundalini yogu možemo nazvati i životnom yogom jer nas teše i priprema za zahtjevnu svakodnevicu.

Ljudski život neprestano nosi izazove – najveći je izazov: možeš li i u najtežoj situaciji ostati čovjek, pokazati svoju čovječnost i dati sve od sebe? Možeš li preuzeti u potpunosti odgovornost za sebe? Možeš li izdržati uz težak teret i pri tome osjećati unutarnju snagu, zahvalnost i odlučnost makar ostao sam s istinom? Sve je to život.

Učiteljski tečaj Kundalini yoge namijenjen je svima koji žele postati instruktori tog drevnog božanskog, ali isto tako vrlo praktičnog i korisnog znanja. Također je namijenjen ljudima koji možda nisu skloni podučavanju, ali žele steći dublje znanje o sebi, svom životu i svojim sposobnostima i osjećaju da postoji puno više od onoga što nam je ponuđeno na svakodnevnoj razini.

Za sve informacije o KRI-certificiranom učiteljskom tečaju Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana slobodno nam se obratite putem maila ili telefona na sljedeće kontakte:

Cornelia Džepina-Burić (Sat Amrit Kaur): 098/171 0504; [email protected]
Silvana Leskovar (Siri Sant Kaur) : 091/444 4400; [email protected]

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.