Bioterapija je prirodna, moćna i neinvazivna metoda liječenja. Centar “Nosce te ipsum” već 10-tu godinu za redom provodi grupne terapije u Zagrebu, Osijeku i Amsterdamu, a od prije par godina i u Aziji, Indoneziji i Kini.

Terapeuti udruge (Marina Pirš i Marko Krivić) posjeduju višegodišnje internacionalno iskustvo, kako u terapijama tako i u edukaciji novih terapeuta. Njihov cilj je demistificirati ovu praksu, približiti ju ljudima, te širiti saznanja o prirodnim i holističkim metodama kojima možemo podržati svoje zdravlje.

Udruga se u potpunosti financira donacijama tako da njihove terapije nemaju cijenu. Po završetku terapija terapeute možete nagraditi anonimnom donacijom.

Bioterapija u suradnji s medicinom pokriva cijeli spektar djelovanja – od prevencije do liječenja svih psihičkih i fizičkih bolesti.

Pozivamo sve zainteresirane na bioenergetski tretman koji će se održati
vikend 20.-21.01. u Hotelu International u Zagrebu.

Jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije u kontinuitetu po dva puta dnevno, ujutro i poslijepodne, kroz subotu i nedjelju. Zbog optimalnog rezultata potrebno je prisustvovati na sve 4 terapije grupe koju ste odabrali.

GRUPA 1: 09:00 – 10:15 i 15:00 – 16:15
GRUPA 2: 11:00 – 12:15 i 17:00 – 18:15

Više informacija ima ovdje: www.bioterapija.org

Prijave i konzultacije:
Prijava na terapiju je obavezna, a možete se prijaviti na [email protected] ili preko Drumtidam obrasca ovdje:

Prethodna objava27.01. Zagreb – Svjetlosna radionica naši preci – Radionica transformacijskog disanja
Slijedeća objavaRefleksologija u svakodnevnom životu – siječanj/veljača 2018
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.