160×600 text-47 lijevo

Godina 2017. na globalnoj razini je u znaku broja jedan. Godina je to visoke energije, pokretačke snage, akcija i uspjeha. Ali, treba paziti da u njoj ne postavljamo sebi, a ni drugima, visoke ciljeve, jer energija Sunca može i spržiti.

Kako bi 2017. godina imala pozitivno djelovanje, potrebno je bilo prethodnu godinu u broju devet odraditi na pravi način. Ukoliko se nije odradila u potpunosti, tada godina jedinice može biti teža nego ijedna druga, zbog energija koje slamaju, pada imuniteta i nemogućnosti da se nosimo sa izazovima, kao i mentalnih blokada i pada samopouzdanja. To su opasnosti godine jedinice.

No, ajmo o pogodnostima. Divni aspekti koji se otvaraju, na prvom su mjestu. Nije čak ni potrebno kucati na vrata, ona će se sama otvarati. Jedino siječanj 2017. godine je malo diskutabilan, jer je u broju 2, pa je riječ o sudbinskim događanjima, i dobrima i manje plodnima. U tarotu, arkana koja obilježava siječanj nosi naziv Vrag, pa je to bio (i još je) mjesec iskušenja.

Siječanj 2017. godine je donio osjećaj vezanosti i ograničenja protiv naše volje. Na neki način uzrokovao osjećaj gubitka nezavisnosti, utjecaja drugih na nas i događanja u kojima nas drugi kontroliraju. Možete i dalje osjećati nedostatak samopouzdanja, sumnju, strahove od budućnosti, financijske teškoće, kao i stagnaciju u poslovima i neplanirane troškove.

Sve se to događalo jer u siječnju se dogodilo nekoliko vrlo važnih dana s puno iskušenja koja smo morali svi proći. U njima su Božje promisli došle do izražaja, ostvarivali su se planovi Svevišnjeg za svakoga od nas, pa su stizale naplate i nagrade za ono što smo uradili ili nismo u toku prošle godine. Plastično objašnjeno, gledajte na to kao godišnji obračun učinjenog, kao na naplatu ili povratak PDV-a. I to će proći.

Dakle, godina jedinice označava početke. Mnogo toga ćete u njoj moći započeti, pa da vam to donese uspjeh, osobnu afirmaciju na mnogim poljima. Donijet će i nov način poslovanja koji će se razvijati u toku cijele godine, te donijeti materijalnu stabilnost, pa ćete moći biti opušteniji, jer će vam puno toga polaziti za rukom. No, ne trebate se opustiti u smislu – doći će mi sve i ne trebam se truditi, jer to ne ide baš tako.

Potrebno je da budete vrijedni, ambiciozni i poduzimate korake, čak i ako vam je i osobna godina u znaku broja jedan, i tada će vam sve što želite doći. Osobnu godinu dobijemo kada godinu na globalnoj razini zbrojite s bioritamskim brojem. No, ako tim zbrojem dobijete broj osobne godine koji vas može zabrinuti (2, 4, 7 ili 9), ne dajte se, jer će i ti utjecaji biti ublaženi zbog energije Sunca.
Sunce je izvor života i neće vas ugrožavati tokom godine na način na koji je djelovala godina devet zajedno s planetom Neptun.

Sve će u 2017. godini biti mnogo jasnije i vidljivije na vanjskoj razini, pa zato neće biti ni težine koju je nosila protekla godina broja devet.

Nevena Đukić

astroportal.in

Prethodna objavaVeliko istraživanje – Što vaša visina govori o vama: Tko duže živi, koji su bolji muževi?
Slijedeća objavaNumerološki aspekti od 27.-30.01.: U nedjelju razrješenje starog problema, oprez u komunikaciji u ponedjeljak!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.