Razumijevanje Majke Zemlje i stvaranje nove plodne Gaie zahtijeva od nas da malo dublje zaronimo u sam stvaralački princip ženske enegije, energije kreacije, bivanja, stvaranja, prihvaćanja, suradnje, zajedništva i ravnopravnosti. Da bi stvorili Novu Zemlju prvo smo pozvani unutar sebe osvijestiti, probuditi i integrirati sve ove principe i energije.

U tu svrhu smo za vas osmislili mini ciklus od dva događaja u kojima ćemo pričati i iscjeljivati ženski princip i žensku energiju.

U ovom mini ciklusu od dva događaja puno ćemo pričati i iscjeljivati ženski princip i žensku energiju.

  1. U prvom događaju 21.02. pričamo općenito o tome što podrazumijevamo pod muški i ženki princip, kako su se oni do sada manifenstirali kroz povijest na kolektivnoj razini te kakve veze patrijarhat ima veze s tim. Pričat ćemo o disbalansu koji se kroz vrijeme dogodio u vidu dominacije muškog pricipa jer je on dao reakciju buđenja ženskog principa kojoj svi treutno itekako svjedočimo.

Pričat ćemo o tome koji psihološki i emcionalni mehanizmi su rezultirali unutar ženskog principa i na individualnoj razini kao reakcija na određenu potlačenost i zlostavljanja koja su se događala zbog dominacije i kontrole patrijarhata te kako su se isti generacijski prenosili. Pričamo o uvjerenjima koje smo preuzele od naših pretkinja što znači biti žena.

Vedran nas u drugom dijelu događaja vodi kroz proces iscjeljivanja povreda i disbalansa muškog i ženskog principa, trauma koje su njime rezultirale te potisnute senzualne energije.

  1. U drugom događaju 28.02. se više fokusiramo na način kako se naš unutarnji disbalans muškog i ženskog principa manifestira i na našoj fizičkoj/fiziološkoj razini te pričamo kako manjak kapaciteta ulaska u mirniji, pasivniji i receptivniji ženski princip može dovesti do hormonalnog disbalansa koji je povezan s našim živčanim sustavom i hormonima stresa kao i do problema s reproduktivnim organima i začećem.

Pričamo kakve veze iscjeljivanje straha ima s otvaranjem prostora otpuštanja kontrole i prepuštanja života u povjerenju, što čini samu osnovu ženskog pricipa i energije.

U drugom dijelu ovog događaja nas Vedran vodi proz iscjeljivanje fizičkih manifestacija, hormonalnih disbalansa i problema s reproduktivnim organima kao i otvaranja većeg prostora unutar nas samih za povjerenje, otpuštnje kontrole i davanje povjerenja životu.

Kristina Bradarić, praktičarka integrativne tjelesno-orijentirane terapije, astrologinja

TERMINI ODRŽAVANJA
21.02., nedjelja, 20:00 do 22:15
28.02., nedjelja, 20:00 do 22:15

KOTIZACIJA
Kotizacija je 250 HRK (33 EUR) te se uplaćuje preko ove poveznice na web shopu, dodajte u košaricu i dovršite plaćanjem: https://shop.alkemijazivota.com/…/iscjeljivanje…/

KAKO SE PRIKLJUČITI DOGAĐAJU?
Nakon što uplatite kotizaciju na e-mail će vam doći poveznica za privatnu Facebook grupu gdje će biti live video događaj. Čim dobijete poveznicu zatražite ulaz u grupu da dođete na vrijeme.
Vi isključivo vidite mene, nitko drugi ne vidi i ne čuje vas.
Video će se pojaviti u grupi i samo kliknete na njega da se uključite.

BONUS
Kao i uvijek želimo vas podržati na vašem putu, tako da svatko tko kupi ulaznicu dobiva kupon za ostvarenje 50% popusta na dostupne meditacije po vašem izboru na našem web shop-u. Popust vrijedi za cjelokupni iznos kupnje, a više detalja ćete dobiti u e-mailu nakon kupnje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here