Pridružite nam se na zabavnoj i edukativnoj radionici HOLISTIČKI PROLJETNI DETOX. 🙂
Zašto holistički? Prava detoksikacija se mora odvijati na svim razinama, kako na fizičkom nivou tako i na mentalnom te duhovnom nivou.
Zašto je proljeće idealno doba za detox, saznat ćete na radionici.

Što ćemo raditi i naučiti kroz ovu radionicu?

  • Povezanost čovjeka i prirode
  • Organe i njihovu ulogu te način detoksikacije
  • Energije i emocije povezane sa proljećem
  • O namirnicama koje su idealne za detox
  • Kroz radionicu ćemo stalno isprobavati i jesti zdrave obroke, dio ćemo pripremati zajednički (Smoothie, aromatizirane napitke, namaze…)
  • Radit ćemo tehnike samomasaže, lupkanja i tehnike disanja kako bi naučili kako transformirati negativne emocije
  • DO-IN vježbe za jetru,bubrege i pluća
  • radit ćemo detox kozmetiku i to sa stvarima iz kuhinje
  • naučit ćemo koja eterična ulja i kako ih sigurno upotrijebiti za detox

21.04.2018.  od 10-15h
Holistički Wellness Centar O3
Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 17, Zagreb

Prijave na: [email protected]

Radionicu će voditi dvije plavuše. 🙂

Blaženka Golik – Holistička terapeutkinja koja preko 20 godina radi sa ljudima i uz holističke masaže i razgovore daje naputke kako živjeti ispunjeni i zadovoljniji život bez boli. Misija joj je da ljudima pokaže (kroz svoj način života) i dokaže da je život bez stresa i u miru sa sobom i Svijetom moguć!! Ovakav život omogućila je sebi kroz razne radionice, knjige i druga znanja koja je upijala gdje god je stigla i primjenjivala u radu SA sobom ( a ne NA sebi!), svo znanje koje je marljivo skupljala i još uvijek marljivo skuplja s veseljem prenosi drugima ako ih zanima, naravno.

Gracia Petek – Holistički aromaterapeut čija specijalnost je prirodna kozmetika i sve povezano sa eteričnim uljima. Njezino školovanje krenulo je sa medicinom, a kako je završilo na aromaterapiji i holističkim prirodnim načinima liječenja i života saznajte uživo. Glavni moto: “Sve u prirodi funkcionira na način uspostavljanja ravnoteže „homeostaze“, kad je ta ravnoteža narušena dolazi do razvitka bolesti, upravo uspostavljanje te ravnoteže predstavlja najveći problem današnjeg društva. Svojim doprinosom kroz aromaterapijske tretmane i prirodne preparate pomaže u uspostavljanju narušene ravnoteže kako bi pojedinac ostvario svoj najveći potencijal i postao najbolja verzija sebe na svim poljima svog postojanja.” Kreativni rad, ljubav prema prirodi i prema čovjeku je ono što povezuje cijeli moj rad. Prenosim svoje stečeno znanje na druge održavajući predavanja i seminare vezane uz tematiku upotrebe eteričnih ulja u svakodnevnom životu, olakšanje tegoba, poboljšanje osobnih odnosa, poslova… Također održavam radionice izrade prirodne kozmetike te sredstava za čišćenje. Predavanja o prirodnim metodama liječenja. Meditacije uz uporabu eteričnih ulja. …

Dođite zabavite se i pročistite se zajedno sa nama. 🙂

Obavezne su prijave jer je broj mjesta ograničen!
Prijave i upite šaljite na: [email protected]

Kotizacija za radionicu je 490,00 kn za prijave i uplate do 20.04. Na dan radionice iznosi 550,00 kn, ako dolazite u paru- 430,00 kn po osobi! Detalje o načinu uplate dobivate kod prijave na gore navedenu mail adresu.

Prethodna objava23.04. Zagreb – Besplatna uvodna radionica: Moć osobne transformacije – Transformativna komunikacija
Slijedeća objava12.-13.05. Zagreb – Osnažite svoje samopouzdanje i riješite se svega što vas sputava – PEAT trening
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.