ĐJOTIŠ-VEDSKA ASTROLOGIJA: Svrha u životu i zašto smo rođeni takvi kakvi jesmo?

VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI: Šta nam se događa u životu s obzirom na prostor u kojem boravimo?

Dio predavanja će biti edukativan, a dio praktičan uključujući primjere. Na koji način nam ova znanja i razumijevanje prirodnih principa uz koje su povezana, u život mogu donijeti svjetlo i sklad. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života iz kojih sve kreće. Upoznat ćemo korektivne mjere i alate kojima si možemo pomoći.

Prvi dio predavanja, ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đjotiša te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te tri temeljna zakona univerzuma: zakon početka, zakon rezonance i zakon dualnosti, a koje ćemo praktično i objasniti. Uz ostalo vidjet ćemo i kako možemo osvještavati sebe i svoju životnu svrhu kroz učenja velikog učitelja SATURNA.

Drugi dio predavanja, VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Vidjet ćemo kako vibracija koja se stvara u prostoru prelazi na nas te direktno utječe na naš život i događanja u njemu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život.

GDJE: DHARMAWAY YOGA CENTAR, ulica grada Mainza 24, Zagreb
KADA: 21.06.2020. U 11.00. DO 13.00., pauza, 14.00.-16.00.
INFO: mob.098/402-163, 099/218-8014, [email protected], www.maliganes.hr
ULAZ: predložena donacija 50,00kn

Facebook Event