ZAGREB, Nedjelja 21.10.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

Imajući dobar odnos s obitelji mi stvaramo čvrstu podlogu za naš život i rast. Ako želite narasti višlje, (a da se ne prevalite od vlastite težine), možete isprobati jedan od najučinkovitijih načina: da učvrstite svoje korijenje.

Ti odabireš svoje misli…
Radom kroz polje srca i duše na razini obitelji mi ponovno uspostavljamo tok ljubavi i vraćamo izgubljenu vjeru u dobre namjere svakog člana obitelji. Traume, šokovi, svađe i razmirice uništavaju polje obitelji i utječu na svakog člana, bez obzira koliko se netko htio isključiti od toga.

Radom na obitelji osnažujete sebe i omogućavate si da narastete više u drugim segmentima života: na poslu, financijski, društveno i odnosu samih prema sebi. Također radom na starijim generacijama se poboljšavaju vaši odnosi prema trenutačnim partnerima i djeci.

Ukoliko imate zategnute odnose u obitelji konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste vi odnosu s članovima i pomažu vam da budete promjena koju želite vidjeti na drugima. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema zapetljaju i time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaš odnos s vašom obitelji (širom i užom), da dobijete podršku i snagu iz polja vaše obitelji, kako bi vaš život dobio na puniji, a vi mogli doprinijeti životima drugih iz točke najvišeg dobra.

45

PRIJAVE:

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:
PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email [email protected]
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

O voditeljici:
Ines Lazarević Rukavina
Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.