Unutarnji iscjelitelj postoji u svakome od nas. To je povezanost s univerzalnom inteligencijom, božanskim aspektom, čistom energijom života. To je zapravo prirodno stanje.

Zašto onda obolijevamo i dolazi do bilo kakvog disbalansa u našim životima?

Zato što je na neki način spriječen slobodan protok životne energije zbog čega se stvaraju blokade u našem sustavu. One se manifestiraju kao zablokirana energija, bolovi, bolesti i razna druga neharmonična stanja. Kada postoji slobodan protok energije onda je to ono što zovemo LAKOĆA= engl. EASE, dok je BOLEST=engl.DISEASE.

Iscjeljivanje je proces povratka u vlastitu cjelovitost. To je povratak “odvojenih”dijelova nas u JEDNOTU. Odvojeni dijelovi su na neki način negirani, nesvjesni, nevidjeni, „nevoljeni” dijelovi nas i oni trebaju svjesnost/ljubav/oslobodjenje/svjetlost kako bi bili iscijeljeni i vratili se na „pravo mjesto“. Tada mi možemo živjeti svoj puni potencijal.

Na ovoj radionici objasnit ću mehanizme nastanka disbalansa u našem duh-tijelo sustavu, zatim kreće dijeljenje osobnih iskustava, nakon toga vježbe pokretanja energije i vježbe u paru te meditacija u pokretu i grupno iscjeljivanje.

Nikakvo predznanje nije potrebno! Ponesite ugodnu odjeću za vježbanje, ležanje i sjedenje na prostirci. Prijave obavezne! Broj sudionika ograničen.

KADA: subota 21.11.2020.
GDJE: Mofit, Zorkovačka ulica 6, Zagreb, www.mofit.com
VRIJEME: 18-21h
VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić
INFO I PRIJAVE: [email protected], 091520 6461 , www.solar-spirit.net

Cijena za članove Solar Spirit mailing liste: 100kn za uplate prije dana radionice, 130kn za uplate na dan radionice. Na listu se možete upisati tako da pošaljete mail na [email protected], sa molbom da Vas se upiše na listu.
Regularna cijena: 150kn za uplate prije dana radionice, 180kn za uplate na dan radionice.
Prijave obavezne!

Vidimo se!

Facebook event

Kreiranje obilja 1 Kreiranje obilja 2DSCF4304 DSCF4345