Raindrop tehnika ili tehnika kišnih kapi je moćna, nenasilna tehnika masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a doživjela je internacionalni uspjeh u tretmanima  skolioze, kifoze i išijasa. Raindrop tehnika je nježna metoda masaže kapanjem čistih eteričnih ulja na kralježnicu.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate  je nježno djelovanje eteričnih ulja , pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu: «kiropraktičar iz bočice». Raindrop tehnika bazira se na teoriji da su mnogi tipovi skolioze i ostalih deformacija kralježnice uzrokovani virusom ili bakterijom nastanjenih uzduž leđne moždine.

Kako eterična ulja imaju protuupalno, antivirusno i atibakterijsko djelovanje, apliciranjem čistih eteričnih ulja pomažemo organizmu da pokrene vlastiti proces detoksikacije, ujedno eterična ulja donose kisik u stanice pa time pomažu tijelu u procesu oporavka.

Radionica je namijenjena polaznicima koji su savladali osnovne tehnike masaže, terapeutima, fizioterapeutima.

Tijekom radionice steći ćete i sljedeća znanja i vještine:

  • etika i komunikacija s klijentom
  • kako pripremiti prostor za masažu
  • kako pripremiti sebe i klijenta za provedbu masaže
  • kako samostalno, sigurno i učinkovito obavljati svaki pokret i raindrop tehniku u cijelosti
  • biljna i eterična ulja koja se koriste u masaži
  • praktična primjena masaže
  • indikacije i kontraindikacije za raindrop tehniku

Svaki polaznik po završetku radionice dobiva skriptu sa uputama (popis eteričnih ulja, opis postupka)

Radionica RainDrop tehnike održati će se u utorak 21.11. s početkom u 18:00h. Adresa održavanja: Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

INFO I PRIJAVE: Sve informacije o radionici možete dobiti putem e-maila ili telefona. Cijena radionice iznosi 400 kn + pdv. Prijave se vrše putem e-maila: [email protected] ili putem mobitela: 099/2215-444. U prijavi navesti ime, prezime, OIB, adresu te kontakt broj.

VODITELJICA: Vesna Genc, fitoaromaterapeut, (CIDESCO medunarodni certifikat)

Prethodna objavaMisao i njen utjecaj na naš život
Slijedeća objavaImat će po čemu pamtiti zimu: Ova 3 znaka upoznat će ljubav svog života do kraja godine!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here