21-DNEVNI ONLINE PROGRAM SA DEEPAKOM CHOPROM

atma.hr – 45

Svjetski renomirani predavač po prvi puta na hrvatskom tržištu

Deepak Chopra, američki liječnik te poznati autor knjiga duhovne tematike, učitelj, govornik i edukator po prvi puta dostupan je i na hrvatskom tržištu sa svojim Online programom. 21-Dnevni ciklus meditacije „Stvorite Obilje i unutrašnje Bogatstvo“ biti će dostupan na hrvatskom jeziku počevši s 3. lipnja 2019.

Program sadrži predavanja, praktične savjete te dnevne meditacijske jedinice, koje kroz 21 dan vode do svijesti kako se obilje nalazi svuda oko nas. Štoviše, u nama samima. Cilj je – kao i na svim Deepakovim tečajevima – na putu meditacije doći bliže svojem istinskom jastvu, odnosno sasvim mu se približiti, do potpune identifikacije. Na taj način postignuta izjednačenost između naših misli i osjećaja, našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta, dovodi do spoznavanja naših najdubljih želja – a ta pak spoznaja vodi prema mogućnosti za njihovo ostvarivanje.

Isto se istim privlači – koliko mnogo ova rečenica govori, pokazat će Deepak Chopra u ovom besplatnom programu za sve one koji se prijave do 3. lipnja. Dosad je u tom programu sudjelovalo više od 2 milijuna ljudi diljem svijeta, a sada je prvi put dostupan i na hrvatskome jeziku.

# # #

ONLINE PROGRAM:

Program je podijeljen u tri cjeline:

atma.hr – 45

    1. tjedan

U prvom tjednu razmatrati će se što pravo bogatstvo zapravo znači, iz kojeg izvora dolazi i kako ono upravlja našom sviješću i našim razumom. Što je ujedno i kamen temeljac u stvaranju obilja svuda oko nas.

    1. tjedan

U drugom tjednu govoriti će se o povezanosti između bogatstva i sedam duhovnih zakona uspjeha, te kako upregnuti svoju kreativnu snagu kako bismo omogućili svojim željama da postanu stvarnost.

    1. tjedan

U završnom tjednu Chopra će polaznicima otkriti kako je moguće odmah započeti život u obilju i bogatstvu.

I sve je to potpuno besplatno za sve koje se prijave do 3. lipnja.

Obilje, kao i sve ostalo u svemiru, jest jednostavno određeni raspored energije i informacija. S našom namjerom možemo promijeniti energiju, dodati nove informacije i manifestirati što god želimo, trebamo ili za čim žudimo, navodi Chopra. Kroz ovaj program Chopra uči polaznike kako mijenjajući svoje misli, uvjerenja, očekivanja i namjere, te povezujući se s potpunim mirom, dopuštamo sebi da neograničeno, beskrajno obilje svemira teče s lakoćom i bez truda.

DEEPAK CHOPRA

Deepak Chopra povezuje znanje Zapada i mudrost Istoka kao nitko drugi. Kao uspješan liječnik krenuo je u potragu za sveobuhvatnom medicinom i toj se potrazi, koja ga je ubrzo dovela u granično područje znanja i vjere, još i danas uspješno posvećuje. Napisao je više od 75 knjiga koje su prevedene na 35 jezika i prodane u više od 20 milijuna primjeraka. Časopis Time Chopru ubraja u 100 najistaknutijih umova 20. stoljeća opisavši ga kao „pjesnika-proroka alternativne medicine“.

# # #

Organizatori:

Ovaj program dovode na naše tržište Petra Brzović i PSI Online.

Pozivamo Vas da podijelite ovu informaciju sa svojim čitateljima, te ukoliko želite više informacija, intervju s organizatorima ili više materijala, budite slobodni obratiti nam se.

Kontakt za medije

Marina Dragun

[email protected]

www.deepakchoprameditacije.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here