MEDITACIJA KOZMIČKIH AKTIVACIJA ZA UZAŠAŠĆE NA VRHU KREACIJE I IZGRADNJU SVJETLOSNIH TIJELA LJUBAVI I SNAGE

Uz vodstvo cijele kozmičke i planetarne hijerarhije u ovoj meditaciji radit ćemo na čišćenju i uklanjanju sve negativne i neuravnotežene energije, te na izgradnji naših svjetlosnih tijela. S arkanđelom Metatronom putovat ćemo u svojoj merkabi do njegovog svetog boravišta, platinastog hrama na 352. razini božanskog.

atma.hr – 45

Svaki od prisutnih Majstora Svjetlosti iz kozmičke i planetarne hijerarhije (Majstor Kuthumi, Gospod Budha, Majstor Hilarion, Sananda, Gospod Maitreya, Portia i Lady Nada, Helios i Vesta, Melkior, Melkizedek, Izis, Oziris, Thot, Serapis Bey, 14 moćnih arkanđela i 14 moćnih elohima, Gospod Sai Baba, El Morya, Majka Marija, Quan Yin, Sanat Kumara, Gospod od Sirijusa…) sudjelovat će u ovoj meditaciji, te nam dati svoj blagoslov i specijalni dar koji će nam pomoći aktivirati uzašašće i izgraditi svjetlosna tijela ljubavi i snage.

Meditaciju će voditi Željko Rađa, voditelj satova za uzašašće i voditelj ogranka I AM University-a od 2003. u Hrvatskoj.

Voditelji Puta uzašašća
Kristina i Željko Rađa

ADRESA: Kod prijave
10000 Zagreb

DATUM I VRIJEME
22. ožujka 2019., 9:30 – 13:00 sati

INFO, CIJENA I PRIJAVA:
Gsm: 091 9526 145, Kristina

Za knjige, priručnike i dopisne tečajeve na hrvatskom jeziku pogledajte:
https://www.facebook.com/put.uzasasca/posts/990342767800615

Prema programu rada I AM University-a / Sveučilišta JA JESAM, obrazovne institucije za duhovni i psihološki razvoj, od 2003. godine provodimo satove za uzašašće, meditacije za aktiviranje uzašašća, proslave Wesaka u Zagrebu i Splitu, vodimo internetske stranice (www.iamucroatia.com, www.uzasasce.com, www.uzasasce.eu.pn), energetska čišćenja s Uzašlim Majstorima te prevodimo knjige (Psihologija duše), dopisne tečajeve, priručnike i ostale nastavne materijale dr. Joshua Davida Stonea, osnivača I AM University-a.

Za više informacija: https://www.facebook.com/put.uzasasca/

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.