Bhakti Ananda Tirtha Swami

ČETVRTAK 22.06.
OD 20:00 DO 21.30
Udruga Boja Duše, Put Firula 45, Split

Poželjni plodovi yoge (i svake vrste višeg rada na tijelu i svijesti) traže – našu pažnju i vrijeme. Izvanjska svakodnevnica traži – isto. Balansiranje to dvoje može izgledati stvar matematike, no puno više ovisi o unutrašnjem stavu praktikanta, kojeg on projicira u život i u svoju praksu.

Nekoliko jednostavnih i korjenitih perspektiva, koje nam pomažu da svoju praksu ukorijenimo u život i dobijemo iz nje više – poante su koje će Svami podijeliti s nama na ovom predavanju.

Bhakti Ananda Tirtha Swami (42) dugogodišnji je praktikant bhakti-yoge, sa sjedištem u San Diegu (inače iz Vodica). Svami je omiljen predavač na raznim područjima širom svijeta, zbog jednostavnosti i inspirativnosti s kojom prenosi duboke duhovne i materijalne koncepte, široko relevantne za viši rad na sebi. Svami trenutno predsjedava ISKCON-centrom u San Diegu.

Predavanje se ne naplaćuje.
Donacija po želji.

Molimo vas da svoje sudjelovanje prijavite na email [email protected].

Facebook event

Prethodna objavaMožda je dobro, možda je loše
Slijedeća objavaStabla su iscjelitelji i najbolji savjetnici: Ovako nas iscjeljuju svojim vibracijama
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.